Sziasztok! Fiatal csinos házaspár vagyunk! Feleségem és szeretnèm ha nő hölgy tulajdonostól kenyesztetnè!
Zalaegerszegen.
A jövő héten reggelente munka előtt lesz helyem egy kis lightos orálra. Pasit kényeztetnék.
A hét első felében párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pasit keresünk feleség közös kényeztetéséhez Győr környékéről..
30-45 éves korig,nagyobb méret előny..
Több 100 kilóméterről kérlek ne írj..
30-45 éves korig,nagyobb méret előny..
Több 100 kilóméterről kérlek ne írj..
Vkit megtöltenék helyem van privizz Zala megye Vas megye
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Ma este szopatok dugok van helyem privizz!
Sziasztok! 35 éves srác keres kalandot Sopron és környékén hetero alapon. Akár hosszútávú sex kapcsolatot is.
Sziasztok! Valaki Bük környékéről?
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Szombathelyen keresek bi párt, pasit. Passzív, sub vagyok.
Aktívot keresek, helyem nincs de van autóm,
Esetleg párhoz is csatlakoznék, bi pasiként!
Ma esetleg holnap.
Esetleg párhoz is csatlakoznék, bi pasiként!
Ma esetleg holnap.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Szerda délelőtt Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan.
Üdv! Diszkrét zalaegerszegi 30-as pasi szájába élveznék.
Sziasztok ma nagykanizsa és környékén kukkolnék ha van ilyen irjon
Sziasztok!
Heviz,Keszthely környékén egy lazító masszazs??
Privat uzenetben jelezzen aki ugy gondolja
Heviz,Keszthely környékén egy lazító masszazs??
Privat uzenetben jelezzen aki ugy gondolja