Továbbra is áll a lehetőség...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 20:14
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen péntektől hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Jellige. A jó fiúk hoppon maradnak?
Holnap este szopnék potens partnert!Győr-Szombathely környékén!
Zalaegerszegen péntektől hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi
Sziasztok!Holnap dèlelőtt Püspökerdő? Cowalter?Abda?Kukkolható pár?Kor alkat mellèkes csak gondoljatok komolyan!Igèny esetèn be is segítek, minden megoldás èrdekel!Keressetek!
Sziasztok!
Ha úgy alakul ma este vagy holnap délelőtt párt vagy hölgyet érdekel egy kis kaland?
Ha úgy alakul ma este vagy holnap délelőtt párt vagy hölgyet érdekel egy kis kaland?
Lenti és Zalaegerszeg környékén oràlisan kényeztetnék ma! Kocsi van, kocsiban szabadban szívesen àllok rendelkezésedre
Érett molett párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk kellemes időtöltéshez, diszkrét kedves pasi vagyok.
Engem is
(Ez egy válasz elby2321 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 11:03
Törölt felhasználó (4675126)

Tud valaki pár órára kiadó szobát Zegen vagy környékén?
Ma este autóban szopnék. Tata és környéke!
Sziasztok!
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Pápa és környékén (+50km) keresek egész nap uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót kalandra

Tud valaki pár órára kiadó szobát Zegen vagy környékén?
Ha esetleg jársz Szombathely fele, mindenképp írj…
(Ez egy válasz kanizsacock üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 07:57

Sziasztok!Kanizsán Szopnék!Hely kell,de kocsiban is ok!
Kor nem,de ápoltság és diszkréció fontos!
Helyes fiatal srác vagyok
Kor nem,de ápoltság és diszkréció fontos!
Helyes fiatal srác vagyok
Sziasztok ma 12 től Nudi izgalom Győr v. Környékén ?
Zalaegerszegen péntektől hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi.
Üdv!
Következő néhány napban el vagyok látva szabadidővel. Volna valaki, aki szívesen találkozna velem?
Következő néhány napban el vagyok látva szabadidővel. Volna valaki, aki szívesen találkozna velem?
Bük-Szombathely körül valaki?