Patrik már többször kifakadt itt, szerintem a sok negatív tapasztalattól. Érthető.
Szia!Miaz aminn enyire felhúztad magad?
Nekem volt innen talim.
Hamarosan Keszthely - Sárvár - Sopronkövesd útvonalon szívesen félreállnék. Lehet kukkolni esetleg több… párok valaki nem jár erre?
Pápa-Győr között a késő esti órákban találkozna valaki?

Zalalövőn holgy vagy pár?

Sziasztok!Holnap valaki?Győr vagy kőrnyèke?Párral ismerkednèk!Kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!Cowalter?Püspökerdő?Rabapart?Abda?Minden megoldás èrdekel!Keressetek beszèlgessünk talalkozzunk!
Ma Lentiben a strandon hölgy esetleg lesz?
Sziasztok párt nőt pasit keresek minden jóra hely van
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok, párokat keresünk hetero alapon(csak pár, szoló pasi nem!!!) Max 40 éves korig közös szórakozásra! Zala, Vas megye.
párokat keresek hármas szexre helyem van veszprém megyében lakom tapolca mellet írj benne vagyok minden jóban
Sziasztok!
Szivesen talalkoznek hevizen holgyekkel,parokkal akar csak egy masszazs erejeig is
Szivesen talalkoznek hevizen holgyekkel,parokkal akar csak egy masszazs erejeig is

Sziasztok! Ma este Győrben és környékén autós kirándulás...
22:00 utan vki Gyorben szopni?
Puncit keresek ! Lehet szőrös is!
20 as farkam van és szép vastag is!
20 as farkam van és szép vastag is!
Szombathelyen 07.22 szombat este 10 körül szabadban, autóban nőnek öltözve cumiznák idős pasikat . (Pasi vagyok)
Fiatal győri pár ma este párral találkozna!
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 07:23
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt szopnék, helyem van.
Bükfürdőn este folyamàn pàrokkal,vagy helyes,fiatal max 30 éves sràccal ismerkednék