Sziasztok! szeptember 8 estére keresek lányt vagy párt helyem van Szentgotthárdon
Sopronban ismerkednék intelligens párral.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Üdv!
Keresnénk hármashoz (két férfi egy nő) biszex férfit, aki orális szexben benne van, aki nem kövér, 15 cm, vagy az alatti intim mérettel bír.
Időpont: augusztus 31-én délelőtt 9 óra. Kizárólag ekkor alkalmas.
Hely van Zalaegerszegen.
A hölgy szép arcú, alacsony, 155/65 44 éves, egy kicsit erősebb alkatú, borotvált, nincs nagy lógó melle és vágyik egy ilyen kalandra. A férfi átlagos, nem kövér 165/65 15 cm-es intim mérettel.
Egy férfit keresünk.
Így, amennyiben egynél több jelentkező lesz, sajnos választani kell.
Aki kimarad, kérem fogadja el azt, hogy most nemleges a válasz.
Viszont mindenki kap egy visszajelzést.
Kérem, jelentkezés privát üzenetben!
Keresnénk hármashoz (két férfi egy nő) biszex férfit, aki orális szexben benne van, aki nem kövér, 15 cm, vagy az alatti intim mérettel bír.
Időpont: augusztus 31-én délelőtt 9 óra. Kizárólag ekkor alkalmas.
Hely van Zalaegerszegen.
A hölgy szép arcú, alacsony, 155/65 44 éves, egy kicsit erősebb alkatú, borotvált, nincs nagy lógó melle és vágyik egy ilyen kalandra. A férfi átlagos, nem kövér 165/65 15 cm-es intim mérettel.
Egy férfit keresünk.
Így, amennyiben egynél több jelentkező lesz, sajnos választani kell.
Aki kimarad, kérem fogadja el azt, hogy most nemleges a válasz.
Viszont mindenki kap egy visszajelzést.
Kérem, jelentkezés privát üzenetben!
holgy irmeretseget keresem, Keszthely es kornyeke.....
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

Sziasztok. Ha megfelelek akkor beszéljünk.
(Ez egy válasz gecco74 üzenetére (2023. 08. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 14:00

Szeptember 21-24 ig wellness szállodában leszünk Keszthelyen. Szívesen fogadunk abban az időben olyan férfit aki benne lenne 2 férf egy nő felállásban. Hetero alapon.
Szia. Nagyon szívesen meglátogatlak benneteket.
(Ez egy válasz gecco74 üzenetére (2023. 08. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeptember 21-24 ig wellness szállodában leszünk Keszthelyen. Szívesen fogadunk abban az időben olyan férfit aki benne lenne 2 férf egy nő felállásban. Hetero alapon.
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok
Hölgyet keresek ma délutánra minden jóra!
Éljük ki a vágyainkat együtt!
Győr és környéke!
Hölgyet keresek ma délutánra minden jóra!
Éljük ki a vágyainkat együtt!
Győr és környéke!
Holnap délelőtt. Tatára pasit keres párosunk hölgy tagja. Ápolt,borotvált pasit. Telefonszám, arcos és intim fotó nélkül szóba se jöhet semmi.
nőt, párt keresek gyms, vas, zala megyében, ápolt, diszkrét 21 éves pasiként, heteró alapon. sok minden szóba jöhet
Adatlapom szerint keresek
Keszthely és környékén keresek
Sziasztok most hétvégére párral ismerkednék persze aki komolyan gondolja akár hosszabb távon is működhet a dolog.
Vannak az oldalon valós, ismerkedni, majd szexelni akaró párok????
Az utóbbi időben elég kevés pár keres. Vagy mindenki megtalálta, amit keresett és nem vágyik az újdonságra?
Az utóbbi időben elég kevés pár keres. Vagy mindenki megtalálta, amit keresett és nem vágyik az újdonságra?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
Máskor nem leszek? Nekem jó lenne...
(Ez egy válasz zalapar üzenetére (2023. 08. 26. szombat 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 26. szombat 06:12

Ma estère keresünk érzèki igènyes pasit a 35-45 èves korosztàlyból Zala esetleg Somogy megyèből.Ha magadra ismersz irj privàtba!
Nekem oké lenne...

Adatlapom szerint keresek..