viberen beszéltünk .Már ott voltam a nevezett utcában de ház sehol.És akkor írta hogy nem vagyok szimpatikus.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 07:44

Szóval max 2üzi után,aki nem kèpes telon folytatni az ismerkedèst,azt dobni kell.Aki komolyan gondolja/pároknál hölgy/,kell,hogy válalja a beszèlgetès.Igy mindjárt kiszürhető a párkènt regizett pasi.
ma pár v pasi???
Sziasztok
Igaz Zalaegerszegi vagyok,de szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 11:56
Igaz Zalaegerszegi vagyok,de szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szívesen ismerkednènk fiúkkal párokkal Zalakaros Nagykanizsa környékén helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Pàrt fogadnèk ma este Zalaegerszegen
Ma este egy hölgy,aki kalandozna egy igényes harmincas sráccal?
Győr és környéke!
Győr és környéke!
Valakinek nincs kedved horgászni ma egyet pár nő pasi?
Ma este szívesen ismerkednènk fiúkkal párokkal Zalakaros Nagykanizsa környékén helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sajnos az időpontot eltolták November 18.ra de aktuális!
(Ez egy válasz cPap30 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 02:39

A szombathelyi retro fesztivál (okt 14.) után kellő party és aljasodás után valakinél ott tudnánk aludni a párommal?
Részleteket megbeszéljük

Zala-Vas megyében Hölgyekkel Párokkal ismerkednék
A mai nap folyamán kalandoznék normális párral!Nagykanizsa-Keszthely-Zalakaros.Privátban írj ha komoly vagy!
Szóval max 2üzi után,aki nem kèpes telon folytatni az ismerkedèst,azt dobni kell.Aki komolyan gondolja/pároknál hölgy/,kell,hogy válalja a beszèlgetès.Igy mindjárt kiszürhető a párkènt regizett pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 07:10
Törölt felhasználó (1564402)

Még hozzá teszem ,kaptam egy címet ami nem is ĺétezik ott keresem és akkor ír hogy nem vagyok szimpatikus!
Még hozzá teszem ,kaptam egy címet ami nem is ĺétezik ott keresem és akkor ír hogy nem vagyok szimpatikus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 07:05
Törölt felhasználó (1564402)

Amit mutattál képet azt már láttam más felhasználónak.más képét mutogatott!ķépkéregető.komolytalan.
Amit mutattál képet azt már láttam más felhasználónak.más képét mutogatott!ķépkéregető.komolytalan.
Sziasztok! Ma estére keresek párt illetve lányt közös élvezetekre, részletek privátban!
Sziasztok!
Ma keresnék Nagykanizsán kölcsönös orálra partnert.
Csak olyan irjon aki tali elött hajlandó telon beszélni.
Helyem van.
Képkéregetöknek felejtös,nem kérek képet én sem de nem is adok.
Ma keresnék Nagykanizsán kölcsönös orálra partnert.
Csak olyan irjon aki tali elött hajlandó telon beszélni.
Helyem van.
Képkéregetöknek felejtös,nem kérek képet én sem de nem is adok.
Szia Te kamus képkéregető b......vigyázzatok nehogy beugorjatok neki.pár q nagy l.......t
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma este hölgy vagy pár Győr és környékén?
Ápolt igényes harmincas pasi vagyok!
Ápolt igényes harmincas pasi vagyok!
Sziasztok! A mai napon szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz. Fiatal, korrekt és igényes partner vagyok. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok.
Sziasztok. Nővel , párral ismerkednénk , ha van aki tényleg valóban keres és mer is találkozni.