Még vagytok?
(Ez egy válasz stalker456 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 14. szombat 06:41

Sziasztok. Még mindig aktuális. Szombat délután (okt. 14.) 3-7 között Kapuváron keresünk hetero alapon pasit hármas kalandra. Hely van, legyél 20 és 40 év közötti, vékony vagy max normál alkatú, szőrtelen vagy fazonírozott.
Sziasztok aktuális még?
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok aktuális még?
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2023. 10. 13. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 21:09

Sziasztok!
Győr és környékén pár,hölgy,autós kaland,kukkolás ma este folyamán?
Győr és környékén pár,hölgy,autós kaland,kukkolás ma este folyamán?
Sziasztok! Holnap Bükfürdő szaunában valaki kaland?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Sziasztok ma este volna kedvetek huncutkodni Győrbe
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Pápa és környékén (max 50km) valaki ma este?

Sziasztok! Vas Zala megyéböl párral ismerkednék. Ha gondoljátok írjatok. Hátha hasonló elképzelésünk van.
Sziasztok!
Győrből pár ma estére? Szívesen ismerkednénk.
Győrből pár ma estére? Szívesen ismerkednénk.
Ma estére adatlapunknak megfelelően +pasit keresünk Győrtől 30 km-re. Az idő rövidsége miatt, telefonszámos jelentkezést várunk.
Senkinek nics kedve hát nem értem!
Senkinek nics kedve nem értem!
Győr-Pápa között valaki ma talizna?

Sziasztok! Hölgyel vagy pàrral ismerkednék, Győr és környékén.
Vki ma délután vagy este? hölgy vagy pár pasi? privizz
Sziasztok párt keresünk alkalmi párcserére aki tud utazni.
Jó, hangzik csak nagyon messze vagytok :(
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 14. szombat 11:29

Mai este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Mai este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Hello.
Ma késő délután Komárom vagy Győrben tali?
Ma késő délután Komárom vagy Győrben tali?
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár, Pápa. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!