Írtam
Sziasztok! Mára (11.26)nőt párt keresek egy kellemes kikapcsolódásra.Diszkrét pasi vagyok. Találkozó nálam!
szia én szeretem a teltebb hölgyeket írj
(Ez egy válasz Katicacica üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár,hogy csak a vékony lányokat kedveled
(Ez egy válasz milanoska üzenetére (2023. 11. 25. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 10:40

Sziasztok Hölgyek,lányok!Zalai normális férfi vagyok jó mérettel.Szivesen lennék a társaságotokban ha vágytok egy kis kényeztetésre.Szép napot!
Holnap Győrben vagy környékén hölgy, pár, lenne kedve talizni ?
sziasztok párokat keresek hármas szexre ma estére helyem van veszprém megyében írj
Sziasztok.Masszázs,sex ma estére ? Győr környékéről vagyok,sportos 37 éves szingli pasi ! Csak lányok..
Püspök erdő? Kaland? Hölgyek? Párok? Igényes, Izmos pasi vagyok! Írjatok
Pápa és környékén valaki ma este? Uni vagy aktiv srácot keresek, de kiváncsi heterók is nyugodtan jelentkezhetnek

2 pár keres szilveszterre meg egy párt,egymás előtti sex,zene tánc.Érezzük jól magunkat, nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk, lightos lányos játékok beleférnek.Györ környeke,mert a buli Győrbe szervezzük.
Ma estére párhoz csatlakoznék kellemes időtöktéshez
Sziasztok! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék, hetero alapon. Győr és környéke.
Sziasztok!
Vasárnap este párhoz csatlakoznék.
Vasárnap este párhoz csatlakoznék.
Hello ma éjszakára egy csajszi,nőci,hölgy hozzánk?Nem bánad meg.Biszex vagy leszbikus.
Mert ha valaki üzenetet küld neked, akkor nem válaszolsz rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 15:40
Törölt felhasználó (4721293)

Miből gondolod hogy kamus vagyok
Miből gondolod hogy kamus vagyok
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2023. 11. 25. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Este Kanizsa? Hely ok. Képet tudok küldeni.
Te is kamus vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 12:40
Törölt felhasználó (4721293)

Zalaból szexre kikapcsolódásra keresek partnert
Érezük jól magunkat
Van jelentkező?
Szex és szex minden ami szex
Érezük jól magunkat
Van jelentkező?
Szex és szex minden ami szex
Partnert keresek.
Este valaki Kanizsa? Helyem van.