Meglepném egy barátnőmet egy lánnyal. Nem próbálta még. Ha van valaki aki beszállna.... hely van. Ha ilyen hölgytagú pár szinten hasonló cipőben jár akkor egyeztessünk.
Sziasztok. Ma kellemes időtöltéshez keresek párt, nőt.
Sziasztok! Holnap délelőtt szívesen fogadnék egy párt vagy lányt!
Sziasztok! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távon, házibarátként. Győr.
Sopronban házibarátkoznék

Ma valaki masszírozni egy 40 Milfet?
Ma lesz ismerkedésre nyitott pár Bükön vagy a Sárvári fürdő szaunavilágában?
Vas megyében,Szombathely s környékén keresnék női partnert

Holgy ismeretseget keresem kolcsonos oromszerzes celjabol, Keszthely es kornyeke
Sziasztok! Pasit keresünk harmadiknak ma estére.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Helyileg hol kellene maszirozni?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2023. 12. 02. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Írtam
(Ez egy válasz queenie üzenetére (2023. 12. 02. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 11:17

Sziasztok. Férfi beszállót keresünk elvárásainknak megfelelően. IZMOS, jó humorú, igényes, MEGBÍZHATÓ, ha igent mondunk el is jön a megbeszélt időre. Olyat aki nem csak képeket kunyerál, és elfogadja ha esetleg nemet mondunk. Ha úgy érzed adatlapunkon leírtaknak megfelelsz, írj ránk. (nyugat MO)
Sziasztok. Ma akár egész éjjelre keresek Párt, Hölgyet Pasit akivel jól éreznénk magunkat. Helyem van de akàr nálad is lehetünk. Gyere és élvezzük egymást...
Hello.Faszimádó Szombathelyi Transzi vagyok..Ma azaz December 2-án Szombaton 18 órátol másnap Vasárnap 10 óráig van helyem Szombathelyen.Aki élvezne vagy űritene egy jót az írjon..Többen is jöhettek egyszere..Szopok és imádom ha seggbe basznak..Le is hugyozhattok mert szeretem..Akik jőnnének azok írjanak bátran.
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk elvárásainknak megfelelően. IZMOS, jó humorú, igényes, MEGBÍZHATÓ, ha igent mondunk el is jön a megbeszélt időre. Olyat aki nem csak képeket kunyerál, és elfogadja ha esetleg nemet mondunk. Ha úgy érzed adatlapunkon leírtaknak megfelelsz, írj ránk. (nyugat MO)
Sziasztok! Szombathelyen keresek 45-60 közötti hölgyet hosszútávú baráti kapcsolatra, szabadidő kellemes eltöltésére! Privátban írjátok!
Szia!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra