Szerda dèlelőttre keresek pàrt vagy hölgyet Nagykanizsàn vagy a környèkèn!Èn egy àpolt normàlis 40 es pasi vagyok
Zalában szopok, maszírozok! Privizz!
Sopronban ismerkednék, elsősorban intelligens párokkal
Zalaegerszegen a héten kora reggel pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szivesen szopatna rendszeresen egy lelkes kezdő pasit. Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Ma napközben ráérek!
Szerda dèlelőttre keresek pàrt vagy hölgyet Nagykanizsàn vagy a környèkèn!Èn egy àpolt normàlis 40 es pasi vagyok!
Holnap délelőtt egy kis hucutkodás Győrben? Hölgyek, párok előnyben, bármilyen megoldás érdekel.
Celldömölk környékén lenne kedve valakinek rosszalkodni kicsit helyem van!
Zalaegerszegen a héten kora reggel pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Erotic maszirozas,oda vissza,holgy tarsasagat keresem
Holgy ismeretseget keresem heti 1-2 alkalomra kozos maszt,kenyeztetes,oromszerzes celjabol.....keszthely es kornyeke
Bük környékén keresek állandó partnert.
Keszthely környéke? Valamerre pár, hölgy? Minden megoldás érdekel

Sziasztok! 2 fiatal srác menne hétvégén Győrbe, adventi vasarba, valamint kornyekere italozgatni, setalgatni. Esetleg ha lennenek olyan lányok, nők , esetleg anyukák akik partnerek lennének egy ilyesmi progiba, beszelgetesbe hasonlo, keressenek nyugodtan privatban! Tovabbi szep napot !

Ma is várunk msszört .
Sziasztok. Győrben ma délelőtt 11 után valaki? Nyitott bi pasi vagyok.
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma egy párral vagy lánnyal, helyem van, részletek privátban!
Ma Sopronban ismerkedne valaki egy 42 éves pasival? Lányok, párok?
Sziasztok szívesen találkoznék Celldömölk környékén lányokkal párokkal bármelyik korosztály érdekel én egy 30 éves srác lennék