Ma este valaki? Pár, pasi, hölgy vagy akár travit is szívesen látok. Helyem van érezzük jól magunkat...! Győr környékén
Celldömölk környékén szívesen csatlakoznék hölgyeknek párokhoz

Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk egy vagy több nőt hármashoz vagy többeshez.
Én 23 éves vagyok, haverom 20 éves. Haveromnál lenne hely Bögötön (Sárvár mellett), szóval fogadni tudnánk, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig.
Szívesen várjuk olyan lányok, vagy nők levelét, akiket izgatna a hármas, többes szex 2 fiatal sráccal, akárcsak kipróbálni is. Ha mindenkinek élvezetes lenne, és nem lenne az idő és távolság nagy úr, akkor több alkalommal is össze lehetne hozni.
Én 23 éves vagyok, haverom 20 éves. Haveromnál lenne hely Bögötön (Sárvár mellett), szóval fogadni tudnánk, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig.
Szívesen várjuk olyan lányok, vagy nők levelét, akiket izgatna a hármas, többes szex 2 fiatal sráccal, akárcsak kipróbálni is. Ha mindenkinek élvezetes lenne, és nem lenne az idő és távolság nagy úr, akkor több alkalommal is össze lehetne hozni.
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére!!! Győr.
Zalaegerszegen ma kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem lesz.
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás párt keresünk lakóhelyünk max 100-150 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével fűszerezve...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás párt keresünk lakóhelyünk max 100-150 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével fűszerezve...

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Zalaegerszegen ismerkednék.
M6 M7 útvonalon valaki?
Sziasztok!
Kora reggeli kaland? Győr - Mosonmagyaróvár.
Kora reggeli kaland? Győr - Mosonmagyaróvár.
Sziasztok! Hétköznap délelőttre vagy délutánra nőt,pár fogadnék Vas megyéből. Normális,diszkrét pasi vagyok. Írj üzenetet privátban.
Sziasztok
Átlagos párként,nem átlagos sexuális élettel keressük partnerünket.
Párok,pasik jelentkezését várjuk..
Nem mindenáron kell pasi,állandót keresünk,csak még nem találtuk meg..
Több 100 km-ről kérlek ne írj,arra járok fuvarba se..
Győr és Komárom vonzáskörzete előny..
Átlagos párként,nem átlagos sexuális élettel keressük partnerünket.
Párok,pasik jelentkezését várjuk..
Nem mindenáron kell pasi,állandót keresünk,csak még nem találtuk meg..
Több 100 km-ről kérlek ne írj,arra járok fuvarba se..
Győr és Komárom vonzáskörzete előny..
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi. Párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Masszázs, intim masszázs! Győr.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon kis kaland?
Üzenet módosítása
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon kis kaland?
Üzenet módosítása
Zalaegerszegen keresnék ma este hellyel rendelkező pasit akit szopnék, maszíroznék! Kíváncsi heterók is írhatnak
Szia sziasztok. Olyan pár hàzibaratja lennék diszkréten akik fel akarják dobni szexuális életüket és még nem mertek lépni. Igényes pasi vagyok. Ha csak kezdetnek maszsàzs is de új dolgot keresnek.
Sziasztok! Hölgyhöz, vagy pàrokhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok! 15.-e Péntek, késő délutani órára valaki,valakik kis kaland Szombathelyen? Mindenre nyitott fiatal srác lennek.

Ma Zalaegerszegen párt, hölgyet fogadnék! Sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok.