Sziasztok! A héten szabadságon vagyok, így mindennap, egésznap ráérek reggeltől estig. Keresnék olyan lányt/nőt, vagy párt a hölgy örömére, akit izgatna, ha egy nem annyira tapasztalatlan, fiatal srác kényeztetné. Cuckoldban is benne lennék.
Sajnos nincs helyem se jogsim. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudnék foglalni lakást pár órára.
Ha esetleg lenne olyan nő, vagy pár, aki eltöltene egy kellemes időt velem, nyugodtan írjon.
Sajnos nincs helyem se jogsim. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudnék foglalni lakást pár órára.
Ha esetleg lenne olyan nő, vagy pár, aki eltöltene egy kellemes időt velem, nyugodtan írjon.
Sopronban ismerkednék párral, akár hosszabb távra.
Sziasztok
Holnap délelőtt Keszthely környékén bi pasi?
Holnap délelőtt Keszthely környékén bi pasi?
Sziasztok
Profi Yoni masszőrt keresek feleségem számára, javaslatokat szívesen fogadom, ha ismertek erre felé valakit.
Kőszönöm
Profi Yoni masszőrt keresek feleségem számára, javaslatokat szívesen fogadom, ha ismertek erre felé valakit.
Kőszönöm
hello nagy méretű pasit keresek a hölgy őrömére lehet jelentkezni
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék párnak magányos hölgynek, elhanyagolt anyukának hosszú távon. Kor alkat nem számít. Testi és lelki örömök. Maszsàzs órákon át. Elhanyagolt férj vagyok.
Sziasztok lányt keresek magamnak férjem előtti szexre de lehet hármas is.Helyünk van,utazni tudunk,nem bánad meg...
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek péntek estére!
Zalaegerszegen csütörtök péntek szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Ma ráérek Győrben, élményt, élvezetet keresek!
Sziasztok én rá érek de kicsit öregebb vagyok puszika
(Ez egy válasz Adi0204 üzenetére (2023. 12. 17. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 17. vasárnap 21:41

Sziasztok pasit keresünk 3 mas szexre hetero alapon szerda délelöttre nagyobb intim méret elöny max 40 éves korig.
Sziasztok Nagykanizsa környèkèn keresek autós búvohelyed tud valaki ilyet akkár privátba is jöhet köszönöm
Sopronban ismerkednék párral, akár hosszabb távra.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Vas megyében keresek hellyel rendelkezőt..
Ma este sopronba szopnék/szopatnék!
Sziasztok.
Győrből valaki 20+ os pasival?
Csak hölgyek.
Győrből valaki 20+ os pasival?
Csak hölgyek.
Szerdán párokkal ismerkednék Sárvári fürdö szaunarészén esetleg Bülfürdön… lesznek párok?
Sziasztok.Ma kora délután Kőszegen laza szex?helyem van