Zalaegerszegen kedd, szerda, csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok zárnia és környékén lenne valakinek kedve találkozni fiatal sráccal
Szopatnék Szombathelyen!
Győrben keresek sexpartnert egy ötvenes-hatvanas nő személyében,nős pasi vagyok!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Most Győr kovalter?
Zalaegerszegen tudnék segiteni hellyel. Vagy tudok utazni is.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Cuckoldra keresek párt ahol a lányt kinyalhatom miután a párja beleélvezett....lehet popoból vagy punciból is,alkat kor mellékes
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek, ma délelőtt.
Szombathely környékén keresek, ma délelőtt.
Masszírozni tudó ffit keresünk a hölgy számára .
Sziasztok Zalaegerszegen hölggyel ismerkednék.
Győr?hely kell
Sopronban ismerkednék nyitott, intelligens, nudizást, kukkolást kedvelő párral.
Herend környezetben valaki most?
Sziasztok! Szentgotthárdon ismerkedne lány vagy pár?
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Fotósként vállalok az egész országba ingyenesen akt, fél akt, takart akt , glamure fotózást. Várom a jelentkezőket!
Baratnommel keresek 3. Tagot! 25-40 eves korig, legy igenyes apolt, legyen farkad! Privatba irj!….!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy kényeztetésére. Csak személyes tali! Győr
Ma este valaki sopron??