Péntek délelöttre keresek lányt anyukát ,nőt Kőszeg környékéről.laza titkos talira.helyem van!anyagiak is ok!
Sziasztok. Pápa és környékén (max 100km) lenne srác aki ma délután találkozna? Hely van, de utazni is tudok
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak.
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak.

Péntek estére Sopronba keresünk szauna partnert, olyan jól méretezett és sportos fiatalembert, akivel ha jól alakul az ismerkedés, akkor utána 3asban folytathatjuk. Párom imádja, ha valaki könnyen és gyorsan merevedik tőle…
Olyan urakat várunk, akik nem csak fantáziálnak róla, hanem el is tudnak jönni. Jelentkezéseket privátba várjuk!
Olyan urakat várunk, akik nem csak fantáziálnak róla, hanem el is tudnak jönni. Jelentkezéseket privátba várjuk!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok.
Privibe írtam. (Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 00:52
Privibe írtam. (Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)

3as hoz keresunk bnommel ferfit.. legy igenyes apolt.. +jo farkad.. 35 eves korig.. bnom 18 en 24.. hazasparok kimeljenek..
Kérhetek privibe egy vissza választ?
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 01. 23. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 12:46

Veszprémtől 25 km-re február 9-én partyt szervezünk egy kulturált helyen. Három baráti pár mellé keresünk heteró pasikat és még egy aranyos, ápolt kedves párt. Hely van, aki akar a helyszínen tud aludni. Célunk lenne, hogy legyen egy 12-14 fős baráti társaság, akikkel rendszeresen összejárhatnánk. Közös főzés, iszogatás mértékkel, jó kedv és szex. Álmodozók kíméljenek, csak aki tényleg eljönne, kérem az jelentkezzen. Privátban várjuk az érdeklődőket.
Sziasztok mára keresek hölgyet párt a hölgy örömére Sopronban a többit privátban (25éves potens srác 19/6os mérettel)
Női partnert keresek ma,holnapra .Erotika szex vagy vadabb szex. Masszázs is lehet van ágyam és kellékek is.
Zalaegerszegen ismerkednék.
3as hoz keresunk bnommel ferfit.. legy igenyes apolt.. +jo farkad.. 35 eves korig.. bnom 18 en 24.. hazasparok kimeljenek..
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Celldömölk körül?
sziasztok! normális nővel ismerkednék, már mindegy hogy milyen célból! helyem van! szhely és környéke!
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/nővel, esetleg párral (Rendes, vagy szexpartner pár, mindegy) a hölgy örömére.
Sajnos nincs jogsim és helyem.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni lakást pár órára, ha netán messzebbről valaki szívesen utazna.
Sajnos nincs jogsim és helyem.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni lakást pár órára, ha netán messzebbről valaki szívesen utazna.
Sziasztok. Irtam privátban.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére fiatal ffit várunk max 25
Ma délelött nőt vagy bi pasit szopatnék Győrben,Nem leszek hálátlan.Helyel rendelkező elönyben!
Zalaegerszegen ismerkednék.
Szia a szexshop bezárt sajna és semmi izgis hely nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 23. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 20:50
Törölt felhasználó (4712005)

Sziasztok
Zalaegerszegen miért nincs egy jó kis szexmozi? Vagy egy glory hole hely?
Olyan jó lenne. Vagy csak mi nem tudunk róla?
Többször voltam a szexshop üzlet környékén az mindig zárva van?
Vagy megszünt?
Zalaegerszegen miért nincs egy jó kis szexmozi? Vagy egy glory hole hely?
Olyan jó lenne. Vagy csak mi nem tudunk róla?
Többször voltam a szexshop üzlet környékén az mindig zárva van?
Vagy megszünt?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne