Nagykanizsán holnap igényes fiú??
Sziasztok. Potens pasit keresünk hétvégére harmadiknak a hölgy közös kényeztetésére.
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék kalandot Nagykanizsán, pénteken nap közben…
Sziasztok,
Mától vasárnapig GYMS és környező megyékben pihenő, vagy ráérő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Ápolt, komoly, intelligens hetero vagyok, a megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Mától vasárnapig GYMS és környező megyékben pihenő, vagy ráérő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Ápolt, komoly, intelligens hetero vagyok, a megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Sziasztok. Pápa környékén (max 100km) valaki ma délután vagy estefelé találkozna? Uni passzívként keresek aktívat vagy unit
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Sziasztok! Hölgyhöz, vagy pàrhoz csatlakoznék. Kizárólag hetero alapon. Vagy benne vagyok cuckoldban is .
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Pénteken nap közben keresnék igényes fiút Nagykanizsán!!
Győrben oràlszex valaki?
Sziasztok ma este Celldömölk környékén keresem hölgy vagy pár társaságát heteró alapon.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
holnap (csütörtökön) reggel vagy délután a Győr-Veszprém vonalon egy közös maszti valaki? 18,5-ös, kemény, formás farok.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Előny, ha szereted a szexi fehérneműt, harisnyát! Képet nem küldözgetek! Személyesen tali, ha minden szimpi, jöhet a folytatás! Győr.
Sziasztok! Valaki kalandozna Zalakaros környékén ? Hölgyek párok privin jelenkezzetek!
Szeretnek nyalni egy husos nagy tag puncit elony ha szőrös estleg telt 50koruli
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/nővel, esetleg párral (Partnerek vagy igazi párok, mindegy) a hölgy örömére.
Sajnos nincs jogsim és helyem.. Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyem közelébe tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni lakást pár órára, vagy estétől reggelig, ha netán valaki messzebbről utazna.
Sajnos nincs jogsim és helyem.. Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyem közelébe tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni lakást pár órára, vagy estétől reggelig, ha netán valaki messzebbről utazna.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok. Szombat estere keresunk Győr vagy környéki párt.
Szerdàn délelőtti órákban szopatnék Szombathelyen..fiatal sràc vagyok szép farokkal..fiatal fiúk előnyben!Autóban,szabadban,kukkolàs,közös hoki is szóba jöhet..!