Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok.
Mai, Valentin napi alkalomból csatlakoznék párhoz cuckold, vagy hármas céljából.
Mától egészen vasárnapig van szabadidőm, privátban keressetek bizalommal.
Hetero vagyok, adatlapom szerint!
Szép napot!
Mai, Valentin napi alkalomból csatlakoznék párhoz cuckold, vagy hármas céljából.
Mától egészen vasárnapig van szabadidőm, privátban keressetek bizalommal.
Hetero vagyok, adatlapom szerint!
Szép napot!
Sziasztok
Szombathely, Sárvár
Ma dél körül? Írj és megbeszéljük
Szombathely, Sárvár
Ma dél körül? Írj és megbeszéljük
Bük környékén hosszútávú szexpartnert keresek!
Sziasztok!
Győri párként péntek estére keresünk párt vagy lányt!
Pasit nem !
Győri párként péntek estére keresünk párt vagy lányt!
Pasit nem !
Hagy popójú vazsi asszonyt keresek.....
Holgy tarsasagat keresem,kolcsonos oromszerzes celjabol ,hosszu tavra
Laptop szervízes van itt?
Ma délutántól intim masszázst, szopást vàllalnék Zalában, Zalaegerszeg környékén. Privizz
Gyenesdiáson későn este 22.30 körül volna helyem. Szívesen foglalkoznék egy nem kövér, átlag alatti intimmel rendelkező úrral, vagy nem kövér hölggyel.
Üzenetet privátban kérem szépen!
Üzenetet privátban kérem szépen!
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk egy lányt/nőt hármashoz, vagy esetleg négyeshez, ha van csatlakozni vágyó barátnő.
Hely van Sárvár mellett, Bögötön. Illetve utazni is tudunk 100km távolságig.
Hely van Sárvár mellett, Bögötön. Illetve utazni is tudunk 100km távolságig.
Felesleges írni nekik!!!!
Válaszolni semmit nem bírnak!!! (Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 18:40
Válaszolni semmit nem bírnak!!! (Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerkednénk férfi beszállóval.. baratnőm 18 eves, en 24.. akinek nem irunk vissza elnezest… baratnom ir vissza. (Szombathely) max 35 eves korig.
Sziasztok! Párokkal illetve lányokkal ismerkednék, akár napközbeni szabadidővel is, masszázs rendelhető

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma Győrben valaki élvezne Velem?
Zala megyei telt szőrös puncit kenyeztetnek meretem 18/7
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ismerkednénk férfi beszállóval.. baratnőm 18 eves, en 24.. akinek nem irunk vissza elnezest… baratnom ir vissza. (Szombathely) max 35 eves korig.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Hévíz, Keszthely környékén hölgyet masziroznek!