Szia írj rám
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 11:05

Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Zalaegerszegen ma, és szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Szexuális életünk fokozására, vágyaink megélésére keresünk biszex lányt, hölgyet. Hölgytagunk 30-as, csinos, jó alakú, igazi szeximádó biszex vadmacska. A fiúk (47 és 56) ugyancsak biszexek, sportosak, férfiasak, egyikük 18-as, vastag borotvált intimmel rendelkezik, míg a másik 16 cm-el. Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a csókolózást, simogatást, nyalást, testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, stb. Testalkatilag, ha lehet, ne legyél kövér.
Sziasztok. Lányok, hölgyek, masszázs, intim masszázs! Győr
Hello. Mostanában valaki? Privibe
Szívesen ismerkednék nudizást, meztelenkedést kedvelő párral Sopronban.
Zalában keresek masszázsra, szopásra. Privizz
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék időssebb nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék időssebb nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi,, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Intím masszázs vagy punci nyalás vagy amit akartok! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok! Csinos dekoratív hölgytagú párhoz csatlakozna egy extran helyes 183cm magas, 30 as pasi... Zala,Somogy,Vas... utazni tudok
privat uzenetet jobban eszreveszem...

Sziasztok, több mint, 1 éve teltházas swinger bulikat tartunk, és mellette swinger Podcast adást indítottunk.
Ha szeretnétek igényes szűrt bulikon részt venni, férfi oldalról csak hetero alapon, vannak korhatáros és pasitöbbletes bulik is. Akkor írjatok ránk és küldünk elérhetőséget, de minden esetben új tagot videós beszélgetéssel szűrűnk.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád
Várunk titeket
Ha szeretnétek igényes szűrt bulikon részt venni, férfi oldalról csak hetero alapon, vannak korhatáros és pasitöbbletes bulik is. Akkor írjatok ránk és küldünk elérhetőséget, de minden esetben új tagot videós beszélgetéssel szűrűnk.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád
Várunk titeket
Sziasztok kedves ápolt diszkrét 37 éves pasi vagyok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez
Hello
Szerda reggel egy kis szabadtéri kalandra valaki?
Pl, Duna egyik szigetén, nyugalom van.
Szerda reggel egy kis szabadtéri kalandra valaki?
Pl, Duna egyik szigetén, nyugalom van.
Szia hétvégén nálam van hely ha érdekel
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 07:51

Zalaegerszegen ma, kedd szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék lánnyal/nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Sajnos nincs helyem, se jogsim.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni lakást pár órára.
Esetleg kipróbálnék minél több extrém helyet is, ha lenne rá olyan női partner vagy pár.
Normális, nyitott, diszkrét fiatal srác vagyok.
Sajnos nincs helyem, se jogsim.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni lakást pár órára.
Esetleg kipróbálnék minél több extrém helyet is, ha lenne rá olyan női partner vagy pár.
Normális, nyitott, diszkrét fiatal srác vagyok.
GYMS és Vas megyében keresek lányt, nőt, párt heteró alapon. 22 éves, sportos, ápolt és intelligens pasi vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre.