Hasonló partnert keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok csak közelemböl keresek hellyel.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Sziasztok! Holnap este zalai párral ismerkednénk. Utazás nem gond. Bővebb infó privátban

Szia merre lesz a jakuzzi party?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Jakuzzis kaland ma ,? Várunk!!
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...

Intelligens párral ismerkednék Sopronban.
Club látogatásra keresek párt most hétvégén Zala,Vas és Somogy megyékből.
Jó méretű pasi vagyok vas megyébe keresnék hölgyet párt. Kellemes idő töltésre.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Szia írj ha van kedved
(Ez egy válasz Csabiaudi üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes sràc Győrben cumizna . Hely van , diszkréció alap.

Vki most? Hölgy vagy pár esetleg pasi? privizz Zala megye Vas megye
Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 20. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 20. szerda 23:10
Törölt felhasználó (4728463)

Pénteken.. zalakarosban nem akar kukkolni minket valaki?
nagyon csinos hölgyel leszek

Péntek estére párhoz csatlakoznánk...
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Kanizsa -Keszthely?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Zalában szopnék ma délutántól.. privizz
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok ma délután Győr vagy környéke . Autós randi?
Sziasztok ! Párokkal szívesen ismerkednénk. Győr és környéke.