Zalaegerszegen ismerkednék.
Ma du Kovalter? Hölgyek, párok?
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 08:33

Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Írjatok!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Győr. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás!
Ma kora estefelétől Zegen leszek E.K koncerzen ,elötte utána keresnék női partnert esetleg

Merre lesztek?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalatlan, de nagyon lelkes férfiként keresek házaspárt mindkét fél örömére, tehát ahol a férfi is igényelné hogy kényeztessem. Imádom kényeztetni a női és férfi testet is egyaránt. Természetesen kölcsönös férfias játékokban is benne lennék.
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...

Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok! Akinek lenne kedve ma kalandozni keressen privát!! Szép hétvégét mindenkinek!!
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Írjatok!
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon keresnék, ismerkednék nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Szívesen lennék házibarát is egy szimpatikus párnál, akik egy fiatal házibarátot keresnének.
Szívesen lennék házibarát is egy szimpatikus párnál, akik egy fiatal házibarátot keresnének.
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolnék vagy közös maszti? De egy jó szexben is benne lennék. Hely is megoldható.
Sziasztok! Sopronban intelligens párral ismerkednék.
Sziasztok ma valaki Nagykanizsa elsősorban hölgyet keresek
Győrben cumiznèk . Hely és diszkréció adott.

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Engem érdekel. Merre lenne?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Sziasztok! Ma és, holnap este Őrségi pár akinek igénye lenne egy plusz pasira harmadiknak? Helyem lenne, örülnék egy igényes pár látogatásának. Egy szállodában leszek, minden izgalmas dologban partner lennék. Olyan párok írjanak akik el is mernek jönni ha megbeszéljük!
Hasonló partnert keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok csak közelemböl keresek hellyel.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.