Sziasztok! Ma este párhoz, vagy privát buliba csatlakoznànk zalamegyében, Nagykanizsa környéke előnyben.

Üdv! Vannak itt akik szeretnek horgászni,s közben meztelenkedni?
Üdv! Vannak itt akik szeretnek horgászni,s közben meztelenkedni?
kezdö bi pasi ma?? vas megye?
Kedd este párok,akik taliznának Zalaegerszegen??
Egymás előtt állunk. A ruhák már rég lekerültek rólunk. Szorosan átölellek. Finom csókok lepik el a nyakadat. Ettől kellemes érzés fut végig az egész testeden. A mellkasomat simogatod és én ezt viszonzom. Ébredező péniszem lassan tettre kész. Ezt látod és érzed is. Kezedbe veszed a férfiasságom. Érzed ahogy nedvesedik és a csúszós cseppeket elkened a duzzadó makkomon. A párodra nézel aki egy fotelból figyel minket.
Most csak rám figyelj! szólok rád
Az egyik lábadat az ágyra teszed. Kezem egyre lejjebb csúszik a testeden. Puncid simasága még jobban lükteti a farkamat. Simogatom a csiklódat. Ujjaim néha becsúsznak a nedves puncidba. Ez tetszik neked.
Leülsz az ágy szélére és megkeményedett péniszemet a szádba veszed. Izgató ahogy csinálod. A párod feláll a fotelból és vetkőzni kezd. Lefekszel az ágyra és kemény péniszem makkját a csiklódhoz dörzsölöm. Könnyen siklik rajta hiszen már mind a ketten nagyon nedvesek vagyunk. egyre erősebben simogatom amíg kellemes orgazmusod lesz. A hasadra fordulsz és a hátadat kezdem el masszírozni. A párod a fejed mellé áll. Szeretné ha őt is kényeztetnéd. Én a popsidnál masszírozlak. Továbbra is érzem a puncidból áradó nedvességet. Négykézláb emelkedsz és kéred hogy tegyem be hátulról mert már nagyon kívánod. Kéjesen felnyögsz, ahogy kemény farkam becsússzan nedves lukadba....
Párokat keresek... Zalaegerszeg
Most csak rám figyelj! szólok rád
Az egyik lábadat az ágyra teszed. Kezem egyre lejjebb csúszik a testeden. Puncid simasága még jobban lükteti a farkamat. Simogatom a csiklódat. Ujjaim néha becsúsznak a nedves puncidba. Ez tetszik neked.
Leülsz az ágy szélére és megkeményedett péniszemet a szádba veszed. Izgató ahogy csinálod. A párod feláll a fotelból és vetkőzni kezd. Lefekszel az ágyra és kemény péniszem makkját a csiklódhoz dörzsölöm. Könnyen siklik rajta hiszen már mind a ketten nagyon nedvesek vagyunk. egyre erősebben simogatom amíg kellemes orgazmusod lesz. A hasadra fordulsz és a hátadat kezdem el masszírozni. A párod a fejed mellé áll. Szeretné ha őt is kényeztetnéd. Én a popsidnál masszírozlak. Továbbra is érzem a puncidból áradó nedvességet. Négykézláb emelkedsz és kéred hogy tegyem be hátulról mert már nagyon kívánod. Kéjesen felnyögsz, ahogy kemény farkam becsússzan nedves lukadba....
Párokat keresek... Zalaegerszeg
Sziasztok!Veszprém környékén keresek bi pasit, aki igazából bevezetne..Női ruha,fehérnemű izgat magamon.Csak olyan írjon, aki nem tűnik el és el is jönne!Írjatok privátban!
puncit nyalnék miökzben bent 1 farok!!!
Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok szívesen csatlakoznén Veszprém és Vas megye környékén párokhoz vagy hölgyhöz hetero alapon diszkréció szimpátia fontos
Hölgyet párt keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon
Ma este csinos páromal zalakaroson kocsikázunk.. ha 30 körüli vagy.. írj ránk

Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. 45éves, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr és kőrnyéke.
Sziasztok
Keresünk olyan helyet Zalaegerszeg mellett ahol esetleg lehet meztelenül sétálni az erdőbe.
Vagy van esetleg itt Zalaegerszeg környékén olyan hely ahol lehet nudizni a szabadban?
Semmi ilyesmi helyet nem találunk..
Vagy ha vannak hasonló ilyen hölgyek párok ti hová szoktatok járni a természetben meztelenül lenni?
Keresünk olyan helyet Zalaegerszeg mellett ahol esetleg lehet meztelenül sétálni az erdőbe.
Vagy van esetleg itt Zalaegerszeg környékén olyan hely ahol lehet nudizni a szabadban?
Semmi ilyesmi helyet nem találunk..
Vagy ha vannak hasonló ilyen hölgyek párok ti hová szoktatok járni a természetben meztelenül lenni?
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék
Sziasztok.Nagykanizsán aktív aki szívesen szopatna és dugna most egy jó fenekü passzívat?Szabadban autóban vagy valahol nyilvános wc-ben?
sziasztok. helyes sportos pasi csinos parhoz?? 183cm 87kg sportos sarmos 30 eves vagyok.
Holnap este csinos páromal zalakaroson kocsikázunk.. ha 25év körüli vagy.. írj ránk

Szia! Engem érdekelne...
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)