Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon ismerkednék nővel, párral a hölgy örömére.
Esetleg egyik legjobb haverokkal keresnénk nőt/nőket hármashoz, többeshez csak a nők örömére. Hely van Bögötön, illetve utazni is tudnánk adott távolságig.
Esetleg egyik legjobb haverokkal keresnénk nőt/nőket hármashoz, többeshez csak a nők örömére. Hely van Bögötön, illetve utazni is tudnánk adott távolságig.
Sziasztok. Győrben v kőrnyéke, keresek egy párt, hosszú távon, ahol a hölgy kényeztetésében részt vehetek. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás hosszasan vagy amit szeretnétek! Hosszú távon keresek egy normális párt! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Üdv. Győr
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok,Győrben cumiznek . Helyem van.
írtam privátba
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Pasit nem!06.22.-07.03. Dalmát régió.Nyaralás sok pihenéssel,csavargással.Gy.M.S-Vas megye.Ha érdekel írj!
Szerda délelőtt szopnék, szopatnék Győrben autóban vagy ha van helyed ott. Nekem nincs sajnos 12-ig ráérek. priviben írj
Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok ma nincs valakinek kedve találkozni?
Sziasztok Szentgotthárdon ismekedne lány vagy pár?
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Üzi

Ma este zegen valaki??
Sziasztok!
Most valaki a közelből?
Most valaki a közelből?
Győr környékén keresek bi pasit orálhoz!Keress pm-ben.
Móvár környékén ma délután? PMben
Zalaegerszeg lenne párocska akikhez csatlakozhatok harmadiknak? A hölgy öröme a legfontosabb

Ma este 7 után valakik zalaegerszeg környékén kalandoznának?
Te nem néger vagy baszod.... Római...
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 02. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 14:01
Törölt felhasználó (3054102)