Valaki meglesné, ahogy kiverem? Keszthely környéke
Középkorú, jelenleg soproni férfiként keresek partnereket nők, párok személyében nyári programokra.Kor, alkat nem, de az intelligenciaszint fontos
SopronFest?

Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok
Unatkozol kora délután? Bevállalnál egy izgalmas autós kalandot?
Ma délután 14 körül. Szombathely Sárvár Celldömölk vonalon. Autom van
Írj priv.
Unatkozol kora délután? Bevállalnál egy izgalmas autós kalandot?
Ma délután 14 körül. Szombathely Sárvár Celldömölk vonalon. Autom van
Írj priv.
Sziasztok, igényes diszkrét, nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van.

Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Hello
Hétfő kora reggelre keresnék partnert, Komárom - Győr.
Hétfő kora reggelre keresnék partnert, Komárom - Győr.

Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok ma estére szívesen ismerkednék, találkoznék kedves párral,nővel.Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat.
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz.
Sziasztok Zalaegerszegen kora délutántól estig kamionnal vagyok.szívesen venném hölgy vagy pár társaságát.
Passziv szolo srac keres aktiv partnert mara gyor szombathely vonalon
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Fiatal fiút keresünk ma estère. ZALA
Sziasztok,
Mai nap folyamán a párommal Tapolcán az erdőben sexelnénk,szívesen vennénk kíváncsiskodó párokat,vagy pasikat.
Mai nap folyamán a párommal Tapolcán az erdőben sexelnénk,szívesen vennénk kíváncsiskodó párokat,vagy pasikat.
Sziasztok
Ma este mindkét részről 50 és bi párral ismerkednénk
Vagy szintén 50 és Uni bi férfit meglátogatnánk
Ma este mindkét részről 50 és bi párral ismerkednénk
Vagy szintén 50 és Uni bi férfit meglátogatnánk
Szia!Nyaralunk?Volna kedved egy Adriai nyaraláshoz?Az időpont már adott 2024 06.22.-07.03. Horvátország,dalmacia.Afféle aktív kajakozós,csavargós,napozós jókat evő-ivó nyaralást terveztem.Költségekre ne legyen gondod,én állok mindent!
Sziasztok! Ma és holnap szívesen kalandoznék zalakaros és környékén! Akinek lenne kedve írjon privát!!
Melyik nőt maszirozhatnam meg és nyalhatnam ki jó hosszasan akár spriccelésig én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Valaki gyor szombathely vonalon betenne egy fiatal sracnak?
Holnap napközben keresek aktiv pasit.