Hol van pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 29. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 07:24
Törölt felhasználó (4737609)

Sziasztok
Ma valaki Abdai nudin?
Ma valaki Abdai nudin?
Sziasztok.
Szombathely-Bük-Sopron vonalon vagy a környékén keresek párt akikhez beszállhatnék, 54 éves vagyok nem rossz adottsággal. 18-70-ig bátran írjatok, megbeszélünk mindent. Remélem van partner kereső is.
Szombathely-Bük-Sopron vonalon vagy a környékén keresek párt akikhez beszállhatnék, 54 éves vagyok nem rossz adottsággal. 18-70-ig bátran írjatok, megbeszélünk mindent. Remélem van partner kereső is.
Üdv
Szívesen kényeztetnék nyelvemmel lányt/nőt.
Érdekelne valakit a dolog?
Szívesen kényeztetnék nyelvemmel lányt/nőt.
Érdekelne valakit a dolog?
Sziasztok
Ma valaki Abdai nudin?
Ma valaki Abdai nudin?
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
Ha nincs helyed, nincs helyetek, és az autós szex megfelel neked, nektek, én szívesen fuvarozok bárkit kukkolásért cserébe, vagy, ha igényelve van, be is szállhatok. Párok, nők, akár biszex pasik üzenetét is várom.
Szia írtam privatba
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2024. 05. 29. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 06:50

Sziasztok!
Érdeklődnék az Abdai Nudira szokott még valaki járni ? Van még egyálltalán?
Zalaegerszegen ma délután 14-től estig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok!
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Ma este valaki Kanizsa?
Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens nagy makkú pasi,szívesen ismerkedne,találkozna kedves párral,nővel.Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok! Keszthely vagy környékén Hölgy esetleg Pár ma este? 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Valaki mostanában?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 16:10
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 19 után és holnap 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
45/45 fiatalos, nemdohányzó párként szeretnénk június 29, 30 ikai hétvégét egy párral eltölteni, valahol Balaton kki apartmant bérelve. Sütögetős, zene, buli, tánc és természetesen erotika. Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk.Pasit nem!Privát üzenetet várunk.
Csütörtök délelőtt ki kukkolna még?igényes,helyes fiatal fiú vagyok!Szombathelyen!
sziasztok párokhoz szívesen csatlakoznék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe lehet írni