Ki lenne ma benn egy jo hazibuliba ???
Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens fiatalos pasi,szívesen ismerkedne,találkozna kedves párral,nővel.Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat.
Szisztok! Holnap reggel fél nyolckor indulunk Győrböl ,Pápán és Jánosházán keresztül Zalaegerszegre. Útközben szívesen megállnànk egy autós kalandra.
Kíváncsi hetero vagy bi is írhat nyugodtan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 18:31
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van
Hölgyet masziroznek extrákkal hétfő, szerda vagy péntek délelőtt Zalaegerszegen. Ha gondolod írj üzit.
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok! Van a Balaton északi részén Hölgy esetleg Pár akik szívesen fogadnák egy 29 éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Igényes,sportos srácként ismerkednék lányokkal, nőkkel esetleg párokkal hétvégén Vas,Zala,GyMS esetleg Veszprém megyéből,privatban keress,ha érdekes lehet

Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Hétvégére,hétvégén keresnék partnert Vas megyében. Hetero vagyok
még mielött bekérdeznél.

Párral ismerkednék ma estére kedves ápolt pasi vagyok Zalából
Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győrben!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!
Sziasztok. 45éves, egyedülálló, igényes pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hétvégén! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Most ráérő hölgy vagy pár esetleg pasi? privizz
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt !