Valakit érdekel esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 01. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 09:05
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este 21 után. Hely van.
Sziasztok, Van keszthelyen vagy környékén olyan Pár vagy Hölgy aki szívesen fogadná egy 29éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. A hölgy örömére a szexben, nincs tabu! Győr.
Sziasztok.
Győrben keresnék partnert, cumiztatnék mostanában.
1-2 óra közt.
Győrben keresnék partnert, cumiztatnék mostanában.
1-2 óra közt.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresn! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
ma este hölgy pár enyhe bi pasi?? helyem van
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este 21 után. Hely van.
Sziasztok. Ma este Nagykanizsán a csónakázó tónál kalandoznék...hölgyek, párok( hetero és biszex téren is amit szeretnétek) Autos szex vagy szívesen kukkolnék is
Sziasztok! Kinek lenne kedve ma kalandozni!! Írjatok privát!!
Sziasztok! Lánnyal/nővel, esetleg párral ismerkednék hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal céljából.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék helyet foglalni, esetleg kipróbálnám a szabadban, képeket/videókat is készítve a partnerrel, ha benne lenne.
Ha ránézésre szimpatikus lennék, írjatok nyugodtan.
Pasikkal csak beszélgetek, esetleg heteró alapon hármasozok.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék helyet foglalni, esetleg kipróbálnám a szabadban, képeket/videókat is készítve a partnerrel, ha benne lenne.
Ha ránézésre szimpatikus lennék, írjatok nyugodtan.
Pasikkal csak beszélgetek, esetleg heteró alapon hármasozok.
Ki lenne ma benn egy jo hazibuliba ???
Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens fiatalos pasi,szívesen ismerkedne,találkozna kedves párral,nővel.Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat.
Szisztok! Holnap reggel fél nyolckor indulunk Győrböl ,Pápán és Jánosházán keresztül Zalaegerszegre. Útközben szívesen megállnànk egy autós kalandra.
Kíváncsi hetero vagy bi is írhat nyugodtan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 18:31
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van
Hölgyet masziroznek extrákkal hétfő, szerda vagy péntek délelőtt Zalaegerszegen. Ha gondolod írj üzit.
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok! Van a Balaton északi részén Hölgy esetleg Pár akik szívesen fogadnák egy 29 éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!