Ma este valaki pár, hölgy? 2 normális pasi nagy intimmel? Gyms megye
Szia Ha benne vagy épp keresek valakit aki szivesen eltöltene nálam egy éjszakát. Gondolod irj rám es megbeszélnenk mindent puszi
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2024. 06. 01. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Massázsra keresek hölgyet, ésetleg párt. Helyem Vas megyében van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja. Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este 21 után. Hely van.
Köszönöm, hogy NEM válaszoltál.
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma este normális kedves pasi??? esetleg pár??
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Sziasztok. Ma este Szombathelyen?
Sziasztok párral ismerkednék most délután akár csak kukkolnék kedves ápolt 37 éves pasi vagyok
Valakit érdekel esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 01. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 09:05
Törölt felhasználó (3054102)

Sziasztok, Van keszthelyen vagy környékén olyan Pár vagy Hölgy aki szívesen fogadná egy 29éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. A hölgy örömére a szexben, nincs tabu! Győr.
Sziasztok.
Győrben keresnék partnert, cumiztatnék mostanában.
1-2 óra közt.
Győrben keresnék partnert, cumiztatnék mostanában.
1-2 óra közt.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresn! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
ma este hölgy pár enyhe bi pasi?? helyem van
Sziasztok. Ma este Nagykanizsán a csónakázó tónál kalandoznék...hölgyek, párok( hetero és biszex téren is amit szeretnétek) Autos szex vagy szívesen kukkolnék is
Sziasztok! Kinek lenne kedve ma kalandozni!! Írjatok privát!!
Sziasztok! Lánnyal/nővel, esetleg párral ismerkednék hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal céljából.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék helyet foglalni, esetleg kipróbálnám a szabadban, képeket/videókat is készítve a partnerrel, ha benne lenne.
Ha ránézésre szimpatikus lennék, írjatok nyugodtan.
Pasikkal csak beszélgetek, esetleg heteró alapon hármasozok.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék helyet foglalni, esetleg kipróbálnám a szabadban, képeket/videókat is készítve a partnerrel, ha benne lenne.
Ha ránézésre szimpatikus lennék, írjatok nyugodtan.
Pasikkal csak beszélgetek, esetleg heteró alapon hármasozok.