Sziasztok. Spontán estére keresünk lányt, vagy esetleg párt Szombathelyen. Pussy mindenkinek ;P
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Most valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 07:51
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen mától vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Sziasztok ! Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, a hölgy örömére.
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Szombathelyen, vagy max Zeg, Sopron távolságra ma estére valami programot tud valaki?
Napközbeni masszázsra volna szükségem, ilyesmit keresek Keszthely környékén.
Orálisan viszonzok.
Privátba kérem szépen!
Orálisan viszonzok.
Privátba kérem szépen!
Sziasztok. Ma este Nagykanizsán a csónakázó tónál kalandoznék...hölgyek, párok( hetero és biszex téren is amit szeretnétek) Autosszex? vagy szívesen kukkolnék is viszonzás nélkül is
Ma délután egy kis hancúr, kényeztetés?
Lányok, párok?
Lányok, párok?
Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győrben, vagy környèkèn!!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!
Sziasztok mai napon Győr környéke izgalom autós randi is
Sziasztok! Zalakaros és környékén kinek lenne kedve kalandozni?? Privát írjatok!
Sziasztok!Győr-Tatabánya vonalon keresek molett, duci, extra duci hölgyet nudizni, bicajozni, szexelni!Szívesen tennèk a kedvedre, kor mellèkes csak gondold komolyan!Esetleg ilyen hölgytagú párok elöl sem zárkózom el.Imádok kènyeztetni nagyon-nagyon! Keressetek!!!
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Sziasztok! Ma délelőtt Győrben és a környéken keresem partnerem, partnereim! Szenvedélyes, nagy farkú férfi vagyok.
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk egy lányt/nőt hármashoz, 2 hét múlvára, június 22-e szombatra.
Hely van Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig (Győrig, Zalaegerszegig, Keszthelyig, Veszprémig, és ezen területen belül bárhova).
Hely van Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig (Győrig, Zalaegerszegig, Keszthelyig, Veszprémig, és ezen területen belül bárhova).
Cuckoldra keresek párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt, találkoznék komoly páral ,aki mindent komolyan gondolja és nem csak irogatni akar... megkapod amire rég vágyotok! Utazás nem gond. Gyorbol vagyok...
sziasztok párokkal ismerkednék csatlakoznék 3adiknak olyanokhoz akik szeretnek nudizni és akik szoktak esetleg swinger cluba járni a többit privibe Zala Vas Somogy Veszprém
Sziasztok. Holnap vagy az elkövetkező napokban keresnék hölgyet. Zala megye. Zalakaros, nagykanizsa stb.. őszinte szexet kereső fiatal pasi vagyok. Holnap megyek edzeni nagykanizsara.. este első sorban de írjatok és meg lehet beszelni mindent.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.