Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győrben, vagy környèkèn!!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!
Vas megyében molett hölgy? Priv üz
Zala Vas megyéből párral ismerkednék akikhez csatlakozni lehet kellemes időtöltéshez vagy akár csak kukkolásra kedves ápolt diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok
Ki szeretne egy finom puncinyalást? Én szívesen csinálnám, akár viszonzás nélkül is.
Ki szeretne egy finom puncinyalást? Én szívesen csinálnám, akár viszonzás nélkül is.
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok! Ma délelőtt Szentgotthárdon lány vagy pár?
Június 15-re keresnénk utazni tudó 35-50 éves párt.
Pár gyors levélváltás, amiben egyeztetjük a terveket, tabukat, majd videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs. Adatlapot olvassatok, ha kérdés van, akkor keressetek privátban.
A pasi bi egy opció, amit mi szeretünk, de nem feltétel!
Pár gyors levélváltás, amiben egyeztetjük a terveket, tabukat, majd videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs. Adatlapot olvassatok, ha kérdés van, akkor keressetek privátban.
A pasi bi egy opció, amit mi szeretünk, de nem feltétel!
Sziasztok! Olyan férfit keresek, aki azon kívül,hogy szereti a kövér nőket, még értelmesen is tud írni, felfogja, hogy egy szexkapcsolathoz azért kell némi szimpátia is, és vállalni is meri magàt!
Zalaegerszegen kedd, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Zalaegerszegen kedd, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Nagykanizsán ismerkednèk fiatalabb sráccal,aki kipróbálná a közös hokit,szopást.Kezdő jókèpű srác vagyok
Nagykanizsán ismerkednèk fiatalabb sráccal,aki kipróbálná a közös hokit,szopást.Kezdő jókèpű srác vagyok
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Holnap délelőttre keresek aktív férfiakat szexre. Többesben is benne vagyok. Hely van! Keszthely és Hévíz környéke!
Győrben közös maszti?
Pápán keresem diszkrét f.fi partnerem-lenyelem,,,,,
Sziasztok
Héten délelőtt ráérek, helyem is van. Kinek lenne kedve kihasználni ezt a kis időt?
Héten délelőtt ráérek, helyem is van. Kinek lenne kedve kihasználni ezt a kis időt?
Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens fiatalos pasi,szívesen ismerkedne,találkozna kedves párral,nővel. Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat.
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk egy lányt/nőt hármashoz.
Utazni tudunk Győr, Veszprém, Zalaegerszeg távolságáig, és természetesen közelebbre is (Tormásligettől nézve).
Utazni tudunk Győr, Veszprém, Zalaegerszeg távolságáig, és természetesen közelebbre is (Tormásligettől nézve).