Sziasztok Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
Zalaegerszegen ma reggel, illetve délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
sziasztok párokkal ismerkednék akik szoktak Zala Vas
privibe lehet írni nyugodtan
privibe lehet írni nyugodtan
kérhetek privibe választ?
(Ez egy válasz cuckold2019 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 18:11

Vasárnapra, Zalaegerszeg, Vasvár, Sárvár környékén, heteró 45 év feletti pasikat keresünk. (Megadtuk a környéket, nem az ország más részein keresünk.)
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 16:10
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Hölgyet, vagy párt keresek hétvégére rosszalkodni. Helyem van.
Vasárnapra, Zalaegerszeg, Vasvár, Sárvár környékén, heteró 45 év feletti pasikat keresünk. (Megadtuk a környéket, nem az ország más részein keresünk.)
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok Mosonmagyaróváron párokat fogadnék lakásomba, kukkolást cserébe.
Dobán vagyunk két éjjel ,esetleg bi pasi vagy pár?
URAMAT, GAZDÁMAT KERESEM.
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hosszú távú,baráti kapcsolatra.Hely van!Privátban írjatok!
Sziasztok! Ma délelőtti szexre keresünk párt, hölgyet! Győr! Szexpartnerek vagyunk! Csak ma délelőtt! Hely van!
Írjatok privátban elérhetőséggel! Pasik Ne!
Írjatok privátban elérhetőséggel! Pasik Ne!
Zalaegerszegen ismerkednék.
Olyan párt keresek ahol a nőnek nem csupasz lent és nem is csak egy nagyon vékony csík van neki hanem szép fazonirozott v szoros neki és szereti ha hosszasan masszírozva és nyalva is van én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok! Soproni párokkal ismerkednék...akár hosszabb távra is.