Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok csak kimondottan szombathely jöhet szóba vagy 10 km es körzete is?
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2024. 06. 22. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 19:47

barátnömel keresünk szhelyen pasit .....olyat akinek lenne helye......!!!
Én
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 11:12
Törölt felhasználó (4650312)

Sziasztok! Szombathelyen keres valaki pasit?
Sziasztok! Ma este szívesen ismerkednék szimpatikus pár ral Sopron és környékén. Ha gondoljátok írjatok.
Sziasztok! Szombathelyen keres valaki pasit?
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Uni/passzív vagyok.Hely megoldható Zirc környékén!Írjatok privátban!
Nagykanizsán/Zalakaroson ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolnék vagy közös maszti? De szívesen csatlakoznék párokhoz is. Hely megoldható.
Ha egy jót dugnál, élvezkednél, keress.
Sziasztok! Soproni, esetleg itt nyaraló párral ismerkednék

délelőtt valaki kocsival Kapuvár-Csorna?
Ott nekem is nagy vágyam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 22. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 09:50

Törölt felhasználó (4675126)

Sziasztok minden vágyam egy kedves párt kukkolni extrém helyen akár a Zkarosi kilátónál vagy a természet lágy ölén fantáziálok rajt nagyon. Kukkolásra keresek partnereket kedves diszkrét pasi vagyok
barátnömel keresünk szhelyen pasit .....olyat akinek lenne helye......!!!
ma este valaki Kapuvár-Csorna hellyel vagy kocsival rendelkezz.
Sziasztok privátban szeertnék megtudni többet ha lehetséges én egy egerszegi 46 eves pasi vagyok
(Ez egy válasz cuckold2019 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 18:11

Vasárnapra, Zalaegerszeg, Vasvár, Sárvár környékén, heteró 45 év feletti pasikat keresünk. (Megadtuk a környéket, nem az ország más részein keresünk.)
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek hölgyet vagy párt.
Szombathely környékén keresek hölgyet vagy párt.
Mai nap,s holnap esetleg rámérne
egy kis boldogság
női partnert keresek Szombathely s vonzáskörzetében.

Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Győr környékén hölgy vagy pár egy kis kalandra?
Mosonmagyaróvár - Győr környékén hölgy vagy pár egy kis kalandra?
Erotikus masszázst nyújtok Mosonmagyaróvár mellett. Főleg pasiknak. Hely van.
Sziasztok. Ma este Nagykanizsán a csónakázó tónál kalandoznék...hölgyek, párok( hetero és biszex téren is amit szeretnétek) Autosszex? vagy szívesen kukkolnék is.