Sziasztok csütörtök vagy péntekre keresek párt nőt vagy pasit minden jóra hely van
Szombatin Vadás-tó? Női partnert ketesek,lesz ott egy kis buli( nem olyan) de az este folyamán azért összehozhatnánk valamit
Sziasztok! Keresek 3-4 pasit Gangbang partyhoz, kimondottan csinos vékony hölgy kényeztetésére. Intelligens, magas szexkultúrával rendelkező, nem önző, nem homofób fiúkat szeretnénk. Szakáll és intim szőrzet nélkül! Jelentkezés privát üzenetbe.
Sziasztok! Szexpartnereket keresnék! Hely van! Privát írjatok!
Bagod Körmend Szentgotthárd vonalon szopatnek 13-14 óra körül 18/6 intim
Sziasztok minden vágyam egy kedves párt kukkolni extrém helyen akár a Zkarosi kilátónál vagy a természet lágy ölén fantáziálok rajt nagyon. Kukkolásra vagy 3-ra keresek partnereket mára kedves diszkrét pasi vagyok
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel, akár hosszabb távú barátság céljából.
Sziasztok! Még mindig győri szexpartnert keresek, aki szereti a dagi nőket, és aki meri vállalni a nevét és a képét is! Hogy akar így bárki is találkozni,ha a fejéről nem mer egy képet mutatni?
Igen… tervben van… esetleg lenne kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 07. 02. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én megyek.
(Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 07. 02. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Győr közelében ma este valaki? (Hetero vagyok)
Sziasztok!
A Balaton déli partján lévő nyaralómba keresek hölgy partnert közös időtöltésre, "nyaralásra".
Eldugott helyen van, tökéletes kikapcsolódás lehet és közel a strand.
Hétközben vagy hétvégén is ráérek, az utazás autóval megoldható.
28 éves vagyok, ha érdekellek írj üzenetet. wave
A Balaton déli partján lévő nyaralómba keresek hölgy partnert közös időtöltésre, "nyaralásra".
Eldugott helyen van, tökéletes kikapcsolódás lehet és közel a strand.
Hétközben vagy hétvégén is ráérek, az utazás autóval megoldható.
28 éves vagyok, ha érdekellek írj üzenetet. wave
Vagyunk
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Győrben v környékén? Párok ?
Keszthelyi Sörnapokra megy valaki?

Sziasztok!
Egy fiatal 31 éves Győri srác pàrokhoz csatlakozna.
Esetleg közös wellnes-nudizáshoz!
Egy fiatal 31 éves Győri srác pàrokhoz csatlakozna.
Esetleg közös wellnes-nudizáshoz!
Jánosháza környékén szopnék -szopatnék!
Sziaszrok! Csinos holgytagu parhoz beszallnek. en 183cm 88kg sportos, extran helyes, extran igenyes 30 eves ferfi vagyok! uzenetre valaszolok!
Péntektől vasárnapig Keszthelyen (nappal Berényben) leszünk. Hasonló gondolkodású párt keresnénk egyik, vagy mindkét éjszakára. Kopasz, agyon tetovált, jelentős túlsúllyal rendelkező pasit nem keresünk.
Mi nem dohányzunk.
Írj egy levelet, ha gondolod, veszítenivalód nincs, mindenkinek válaszolunk!
Mi nem dohányzunk.
Írj egy levelet, ha gondolod, veszítenivalód nincs, mindenkinek válaszolunk!