szia én benne lennék
(Ez egy válasz Blackberry 79 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma estére telt,duci pár?
Ma estére telt,duci pár?
sziasztok párokat keresek hármas szexre 39 éves férfi vagyok
Keszthelytöl nem mesze lakom
minden jóban benne vagyok
Keszthelytöl nem mesze lakom
minden jóban benne vagyok
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként hétfőn délelőtt kalandoznék Keszthely környékén… helyem van.
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Párt keresek napközbeni találkára.
Keszthelyen és környékén, de szívesen utazom 50km-en belül. Helye nincs sajnos.
Keszthelyen és környékén, de szívesen utazom 50km-en belül. Helye nincs sajnos.
Sziasztok! Ma este szívesen látnék vendégül egy valós párt! Masszázs rendelhető

Soproni vagy itt üdülő partnerekkel ismerkednék, hölgyek, párok személyében. (Privibe írjatok!)
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
sziasztok keszthely mellet lakom helyem van benne vagyok minden jóban írj kérlek
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 07. 05. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 15:39

A hétvégét Keszthelyen illetve Berényben töltjük. Szívesen csatlakozunk hozzánk hasonló gondolkodású párhoz, vagy akár párokhoz (6-8 fő) Helyünk sajnos nincs, viszont cserébe kevés tabu van.
Érdekes Te egyszer a haverjaiddal keresel,egyszer egyedül,kicsit sem vagy fake ugye? Vicc... aki még el is hiszi neked ezeket a meséket!
(Ez egy válasz GDominik üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 11:07

Sziasztok! 23 éves fiatal pasiként ismerkednék lánnyal/nővel, vagy párral a hölgy örömére.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni helyet pár órára.
Akinek kedve lenne egy fiatal pasival eltölteni egy kellemes időt, vagy kipróbálni új dolgokat, élményeket, akkor írjatok nyugodtan. Csak nők vagy párok.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni helyet pár órára.
Akinek kedve lenne egy fiatal pasival eltölteni egy kellemes időt, vagy kipróbálni új dolgokat, élményeket, akkor írjatok nyugodtan. Csak nők vagy párok.
Balatonmáriai àrkon horgàszok,este lenne kedve valakinek leszopni???
Sziasztok.
Holnap reggel pár, hölgy talira?
Privátban mindent meg tudunk beszélni.
Holnap reggel pár, hölgy talira?
Privátban mindent meg tudunk beszélni.

Hétvégi rosszalkodásra keresek hölgyet, vagy párt Kanizsán, helyem van.
Ma keszthely környèkèn leszünk. Magas jókèpű fiú aki udvarolna a felesègemnek?
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
A hétvégét Keszthelyen illetve Berényben töltjük. Szívesen csatlakozunk hozzánk hasonló gondolkodású párhoz, vagy akár párokhoz (6-8 fő) Helyünk sajnos nincs, viszont cserébe kevés tabu van.
hölgyet kényeztetnék.....imádok puncit popot nyalni!!!
Szopi nagykanizsa?