Ma estefele 6-7 körül csavarognék egyet Móvár győr között. Kiváncsi pár esetleg akik hármasban huncutkodni szeretnének?
Sziasztok. Gyorben nem szokott valaki szex partyt tartani? Vagy van olyan hely, ahol szoktak lenni hasonlok?
Sziasztok, Győrben valakit leszopni? Hely van.
Ma vagy holnap estére keresek pár vagy bi pasit.Hely van, csak olyan írjon, aki el is jön!Olvass adatlapot!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Ma egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Valaki egy jó szopást? Kanizsa
Soproni partnerekkel ismerkednék, akár rendszeres kapcsolatra is.
Sziasztok!
Ma valaki Abda?
Ma valaki Abda?
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok Én egy ápolt igényes férfi vagyok,177 magas 90 kg körül zöld szemü vagyok,. Szerda Csütörtökön Balatonfüreden leszek, hellyel rendelkezek, Nők Párok jelentkezését várom. Akit érdekel irjon
Sziasztok! Holnap délután kukkolnék Győr s környékén!
Keszthely, vagy a környéken kÍvánós pár? Hmmm minden megoldás érdekel

ma este normális kedves pasi???
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress!
Zalaegerszegen mostantól este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Sziasztok! Győrben van valaki hölgy, pár a Kovalteron? Írjatok
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Sziasztok!
32 éves fiatal vidám pasi ismerkedne párokkal/hölgyekkel.
Várom a megkereséseket. Szép napot!
32 éves fiatal vidám pasi ismerkedne párokkal/hölgyekkel.
Várom a megkereséseket. Szép napot!
Vasárnap hajnalban 5-fél7 között valaki Sárvár - Veszprém vonalon?
Keszthelyen környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi ?
Pár nő esetleg pasi ?