Sziasztok.
Párhoz csatlakoznek.
Győr és környéke.
Nyitott vagyok. Képeim nézd meg.
Párhoz csatlakoznek.
Győr és környéke.
Nyitott vagyok. Képeim nézd meg.
Sziasztok! Hétvégén Sopronban és kb 50-60 km-es környékén lány, pár nem keres pasit? Szívesen "ismerkednék"

Sziasztok. Most egy spontán kaland Győrben? Privát apartmanban vagyok esetleg hölgy vagy pár?
Sziasztok
Holnap 12től nagykanizsán???
Holnap 12től nagykanizsán???
Sziasztok. Párral ill. nővel ismerkednénk
sziasztok párokkal szeretnék ismerkedni csatlakozni 3adiknak hetero alapon esetleg van e olyan pár akik szoktak járni swinger cluba privibe lehet írni
Szombathelyen Lány vagy Hölgy lenne aki análisan meg dugna Felcsatolhatóval egy szűz feneket?Helyem van
URAK KIZÁRVA!!!
URAK KIZÁRVA!!!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár és környékéről ma este?
Mosonmagyaróvár és környékéről ma este?
Sziasztok soproniakkal ismerkednék hölgyet párral. Ha gondoljátok írjatok. Hátha lenne hasonló elképzelésünk.
Mosonmagyaróvár mostanában?

E hó 19-28-ig keresünk párokat Keszthelyen.
Sziasztok kedves érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez intelligens diszkrét ápolt pasi vagyok
Sziasztok!
Kis autós,természetben kaland? Győr és környékén.
Kis autós,természetben kaland? Győr és környékén.
Hétvégén ,Szombat ,Vasárnap, Kehidán szaunázni, ismerkedni valaki?
Sziasztok,
Hétvégén (péntek-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Hétvégén (péntek-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Sziasztok!
Valaki ma Abda? Utánna egy kis edzés?
Valaki ma Abda? Utánna egy kis edzés?
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Állandó alkalmi partnerem keresem.
Részletesen privát üzenetben.
Részletesen privát üzenetben.