Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy komoly cuckold párt Győr kornyekerol vagy bárhonan aki szeretné megszépiteni sexuális életet teljes diszkrecioban...
Magara nagyon igényes pasi Siófokon ma estére párt vagy hölgyet keres hetero alapon! Helyen van a parton!
Kocsikáznánk ma éjjel
Kocsikáznánk ma éjjel
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Kiírom magamból,mert ez egyszerűen szánalom!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
Sziasztok,
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Ha úgy adódik utazni is tudok, nudizás wellness is érdekel,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Ha úgy adódik utazni is tudok, nudizás wellness is érdekel,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Kiírom magamból,mert ez egyszerűen szánalom!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sopronban ismerkednék

Sziasztok!
Mai nap szombat délutánra keresünk 1-2 pasit nudizós medence partira, átlagnál nagyobb mérettel. Csak fotóval ellátott reglappal rendelkező és viber számot adni tudó személynek tudunk válaszolni. Szimpatikus jelentkezőt, hölgytagunk fog hívni telefonon!
Mai nap szombat délutánra keresünk 1-2 pasit nudizós medence partira, átlagnál nagyobb mérettel. Csak fotóval ellátott reglappal rendelkező és viber számot adni tudó személynek tudunk válaszolni. Szimpatikus jelentkezőt, hölgytagunk fog hívni telefonon!
normális kedves pasi????
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok! Veszprém vagy a körmyékén csinos hetero párral ismerkednék!
Sziasztok,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok
Nudista partnerekhez, párhoz csatlakoznék
Sziasztok kedves érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez intelligens diszkrét ápolt pasi vagyok
Sziasztok! Lányok, csajok, hölgyek, párok, olvasom hogy kiirjátok hogy pasikat kerestek Győr moson sopron megyében. Hogy csak komolyak írjanak meg ilyenek! Amikor írok akkor meg vagy nem válaszoltok, vagy a válasz az hogy bocsi most nem vagy pedig lebeszéljük és a végén tüntök el! Nem értem! Akkor minek vagytok fent sex partnert keresni ha ilyenek vagytok? Én itt vagyok írjatok bátran! Köszi