Ma estére keresünk pasit a hölgy örömére nagykanizsa olyan írjon aki el is jön
Soproniakkal ismerkednék.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék
normális kezdö bi pasi?? vagy pár??
Estére keresek hölgyet, vagy párt Kanizsán kis élvezésre, helyem van.
Akit érdekel nyugodtan írjon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 15:38
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, vasárnap, illetve hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Kovalteren a fiatal pár mijáratban
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes pasi nőt, párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Valakinek lenne kedve egy jó dugáshoz?
Sub passzív cd vagyok.
Sub passzív cd vagyok.
Sziasztok! Ma délután közös nudizásra keresek párt,hölgyet,győr környékén.
Keszthely környékén párral ismerkednék kellemes időtöltéshez akár csak egy kukkolásra
Ma délutánra olyan hölgyet keresek aki eljönne velem nudizni. Többit privin.
38Zalaegerszegen ma, és holnap este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
38Zalaegerszegen ma, és holnap este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Zalaegerszegen ismerkednék.
Győrben van helyem egész keddig révfaluba, párt, házaspárt keresek , peti privire
Utolsó próbálkozás… ma este talizna velem valaki anál szexre? Csak olyan írjon,aki vállalja is magát,és el meri mondani a nevét! Duci vagyok,szóval aki a vékony nőket szereti vagy messze lakik, nincs helye, olyan ne is írjon!
Keszthely környékén ismerkednénk párokkal!
klau & peti

Sziasztok! Keresek masszírozni tudó partnert,partnereket! Helyem sajnos nincsen...:(