Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Szia én rá érek van helyem is .Irj vissza nem vagyok kamus sem hitegető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 11:14
Törölt felhasználó (4743759)

Utolsó próbálkozás… ma este talizna velem valaki anál szexre? Csak olyan írjon,aki vállalja is magát,és el meri mondani a nevét! Duci vagyok,szóval aki a vékony nőket szereti vagy messze lakik, nincs helye, olyan ne is írjon!
Balatonmária környékén kalandoznék holnap…
Sárvár és környékéről párral ismerkednék.
Hali. Ma valaki keszthely strand?
Sziasztok! Keresek masszírozni tudó partnert,partnereket! Helyem sajnos nincsen...:(
Keszthely környékén ismerkednénk párokkal!
klau & peti

Utolsó próbálkozás… ma este talizna velem valaki anál szexre? Csak olyan írjon,aki vállalja is magát,és el meri mondani a nevét! Duci vagyok,szóval aki a vékony nőket szereti vagy messze lakik, nincs helye, olyan ne is írjon!
Győrben van helyem egész keddig révfaluba, párt, házaspárt keresek , peti privire
Zalaegerszegen ismerkednék.
38Zalaegerszegen ma, és holnap este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
38Zalaegerszegen ma, és holnap este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Ma délutánra olyan hölgyet keresek aki eljönne velem nudizni. Többit privin.
Keszthely környékén párral ismerkednék kellemes időtöltéshez akár csak egy kukkolásra
Sziasztok! Ma délután közös nudizásra keresek párt,hölgyet,győr környékén.
Valakinek lenne kedve egy jó dugáshoz?
Sub passzív cd vagyok.
Sub passzív cd vagyok.
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes pasi nőt, párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Kovalteren a fiatal pár mijáratban
Akit érdekel nyugodtan írjon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 15:38
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, vasárnap, illetve hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.