Sziasztok párt nőt vagy pasit keresek hely van
Sziasztok! Pár,hölgy társaságát keresem közös nudizásra,a mai napra. Győr és környéke. Köszi!
Sziasztok!42 éves férfi vagyok!Duci-kövér hölgyet,vagy ilyen hölgy tagú párt keresek kukkolásra,vagy be is segítenék igény szerint!Győr és környéke!Csak komoly emberek jelentkezzenek!
Masszírozok Mosonmagyaróvár környékén igényes környezetben képzett masszőrként.
Masszőrt keresek Zalaegerszegen vagy környékén.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Komolytalan hirdetés, egy nemleges választ nem vagy képes írni... Nem csodálkoznék a helyedben hogy nem vesznek komolyan !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 11:14
Törölt felhasználó (4743759)

Utolsó próbálkozás… ma este talizna velem valaki anál szexre? Csak olyan írjon,aki vállalja is magát,és el meri mondani a nevét! Duci vagyok,szóval aki a vékony nőket szereti vagy messze lakik, nincs helye, olyan ne is írjon!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hölgy esetleg a Hévízi gáthoz a héten valamelyik dél előtt.? Írj üzit.
Párok írhatnak ! Szívesen ismerkednénk velük!!

Ma éjjelig ráérek, duci hölgyet vagy nagy mellű hölgyet kényeztetnék, állnak még kint vhol győrben?hátha akad köztük nagy mellű is
írj privben ha tudsz vmit

Hello, holnap szombathelyen délelőttre keresek partnert aki leszopna ! Írj
Sziasztok! Augusztus 3 szombat estére keresek lányt vagy párt helyem van Szentgotthárdon
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sopronban ismerkednék...elsősorban intelligens párral.
Győrben van helyem egész keddig révfaluba, párt, házaspárt keresek , peti privire
Szombathelyen most délelőtt egy közös hoki,vagy aki szeretne cumizni,egy igényes fiatal fiút?
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Hello ma Győr és környéke keresem partnerem vagy partnereim. Autós szabdatréri is jo lehet . De nudi kedvelő is vagyok szívesen nudiznék valahol . Abda vagy komárom . Szép napot .
Sziasztok! Mai nap keresem partnerem, partnereim nők, párok személyében Győrben és a környéken! Ápolt, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!