Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék hosszan. Hely adott.
Sziasztok!
Sopron vagy környéken unatkozó hölgy vagy pár?
Egész hétvégén szívesen tölteném az időmet társaságban!
Sopron vagy környéken unatkozó hölgy vagy pár?
Egész hétvégén szívesen tölteném az időmet társaságban!
Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győrben, vagy környèkèn!!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!
normális kedves pár???? kukollni???
Sziasztok!
Ma egyedül vagyok itthon. Lenne kedve valakinek változtatni ezen? Lányok/nők/párok
Ha csak egy puncinyalást szeretnél viszonzás nélkül, az is jó volna
Ma egyedül vagyok itthon. Lenne kedve valakinek változtatni ezen? Lányok/nők/párok

Ha csak egy puncinyalást szeretnél viszonzás nélkül, az is jó volna

Hétvégén Nagykanizsán valaki egy kis kalandra?
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Soproni párokkal ismerkednék
Sziasztok!42 éves férfi vagyok!Duci-kövér hölgyet,vagy ilyen hölgy tagú párt keresek kukkolásra,vagy be is segítenék igény szerint!Győr és környéke!Csak komoly emberek jelentkezzenek!
Zalaegerszegen MA és holnap kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Mire jó ez???????
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van kedvetek,cserélhetünk pár videót!?
Csak hitegetitek az embert!!!!
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 23:06

Sziasztok! 35-40 év közötti urat keresünk, házibarátnak hosszútávra! Csak komoly, intelligens urak jelentkezését várjuk! Vas, Zala!
Feleslges,csak hitegetik az embert
(Ez egy válasz checked üzenetére (2024. 08. 09. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 13:37

Zalaegerszegi vagyok helyem van de tudnék utazni is. Ha szimpatikus vagyok az adatlapom alapján akkor irjatok nyugodtan üdv
ma estére, vagy hétvégére keresek hölgyet, vagy párt Kanizsán
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Valakit Győrben leszopni? Hely van!
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Zalaegerszegi vagyok helyem van de tudnék utazni is. Ha szimpatikus vagyok az adatlapom alapján akkor irjatok nyugodtan üdv
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 23:06

Sziasztok! 35-40 év közötti urat keresünk, házibarátnak hosszútávra! Csak komoly, intelligens urak jelentkezését várjuk! Vas, Zala!
Holnap késő estétől, sümeg vonzáskörzetében, párként keresünk párt akik fogadni tudnak, adatlapunk szerint