Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sopronban ismerkednék...elsősorban intelligens párral, akár hosszabb távra is.
Ötvenes, nem független férfi vagyok, Vas megyében ismerkednék hölggyel, párral, esetleg enyhe biszex érdeklődésű férfivel.
Sziasztok! Szívesen làtnék vendégül Zalàban hölgyet vagy pàrt a nyaralómban. Szaunàval és dézsafürdővel felszerelt amiből pazar kilátás nyílik a környező dombokra. Ha érdekel a dolog keressetek privàtban.
Győri páros hetfo delelott hellyel rendelkezo pasit keres. Info privatban.
Küldtem privàtban üzenetet..ott keress légyszi
(Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 14:12

Sziasztok! Esetleg Savaria Karneválon lesz innen valaki/valakik?
sziasztok párokkal szeretnék ismerkedni csatlakozni heteró alapon 3adiknak Zala Vas Somogy Veszprém megyéből a többit privibe
Sziasztok!
Holnap illetve vasárnap valaki Abdán nudizni esetleg?
Holnap illetve vasárnap valaki Abdán nudizni esetleg?
hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 14:16
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen MOST pasi, akit lehet orálisan kényeztetni??? Hely van.
Komoly szubmisziv not keresek aki tobbre vagy egy dominans nagy farku pasi szemelyeben....

Sziasztok! Holnap délelőtt kimegyek az Erdei iskola úti szeméttelepnél, balra kanyarodó (az erdő felé) vezető útnál lévő üresen álló elhagyatott házhoz( a ház az út jobb oldalán van, szinte a kereszteződésben, fákkal benőve és kitört ablakokkal, ajtókkal!) kivereni a farkam! Ha lenne kedved kukkolni vagy leszopni....várlak! De én is kiverem Neked vagy le is szoplak ha szeretnéd! Diszkréció részemről adott és elvárt! Írj privát üzenetben és pontosítsunk!
Sziasztok délután Győr vs. Környéke? Szabadtéri kaland ?
Zalaegerszegen MOST pasi, akit lehet orálisan kényeztetni??? Hely van.
Sziasztok! Esetleg Savaria Karneválon lesz innen valaki/valakik?
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Sziasztok!
Péntek délutan,duna melletti nudizásra keresek párt. Győr és környéke.
Péntek délutan,duna melletti nudizásra keresek párt. Győr és környéke.
Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!
Sziasztok. Ismerkednék olyan nővel vagy párral, akik egy tapasztalt 23 éves fiatal pasit keresnek a hölgy örömére.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Stombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Stombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.