vas-zala megye??? kezdö bi pasi v pár???
Sziasztok. Sárvár környékén ismerkednék alkalmi kapcsolat céljából. Első sorban lányok, párok jelentkezését várom
sziasztok. Keszthely környékén ismerkednék 40-50 éves nőkkel. független vagy csak kalandot kereső elhanyagolt hölgyek is írhatnak. diszkréció adott és elvárt. Én nem független, kalandot kereső 38éves férfi vagyok. Helyem napközben van.de autós kaland sem kizárt.
Ötvenes, nem független férfi vagyok, Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék hölggyel, párral, esetleg enyhe biszex érdeklődésű férfivel.
Ma este esetleg Savaria karneválon pasi aki szopatna? Helyem nincs. Autódban,eldugott helyen szabadban Ok.Csak szopok!A végén le nyelem. 42/190/97 vagyok.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok. Párral , nővel ismerkednénk .
Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Sziasztok!
Zalai hölgy pár társaságát keresem vasárnap a késő délutáni órákban!
Zalai hölgy pár társaságát keresem vasárnap a késő délutáni órákban!

Sziasztok! Ma estére Szombathelyről vagy Szombathelyen tartózkodó nőt, párt keresek hetero alapon. Helyem van! Töltsünk együtt egy kellemes estét.
Győr környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Lakás van vagy panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
szombat kezdö bi pasi??? pár???
Hali!!Merre autóztok?
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap hölgy vagy pár a hölgy örömére a Győri fürdőben?
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok!
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Dunánál most? Győr környéke.
Zalaegerszegen MOST pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van
Sziasztok!
Ma délután,duna melletti nudizásra keresek párt. Győr és környéke.
Ma délután,duna melletti nudizásra keresek párt. Győr és környéke.