Sziasztok!
Holnap dél körül bi hölgytagú pár Zalaegerszegen aki szexelni szeretne egy 48-48 éves párral? Női bi és párcsere.
Holnap dél körül bi hölgytagú pár Zalaegerszegen aki szexelni szeretne egy 48-48 éves párral? Női bi és párcsere.
Sziasztok párral ismerkednék ma este kellemes időtöltéshez Zala megye
Sziasztok!
Holnapi nap délután 16:30-után partnert keresek nudizni (Abda/Duna).
Hetero alapon. Privátba várom a jelentkezôket!
Holnapi nap délután 16:30-után partnert keresek nudizni (Abda/Duna).
Hetero alapon. Privátba várom a jelentkezôket!
Sziasztok!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk hétvégére!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk hétvégére!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Győrben valaki ma kaland épp arra felé megyek
Sziasztok! Ma este egy masszázs hölgyeim!?
Szept.7.-én Győr Mamma Miaban bulizunk..igényes fiatal fiúk lesznek?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ma Györ és környéke szeretnék randizni . Autós is .
Sziasztok párral ismerkednék mai nap folyamán akár csak egy kukkolásra Keszthely Berény környékéről
Zala megyei igazi fasztarisznyat keresek
Sopron és környékén lennék házi barát . Imádok kényeztetni , maszírozni is tudok ….ugyan nem profi szinten , de panasz eddig nem volt , szeretem az elnyújtott orális játékokat , akár extrémebb dolgokban is benne vagyok . Adatlapom ki van töltve , kérdés esetén állok rendelkezésetekre . Üdv !
Sziasztok ma estére keresek párt nőt vagy pasit hely van de utazni
Győrben vagy Győr környékén szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját ma este.
Sziasztok! Van itt cuckold kedvelő pár?
Valaki aki leápol ma?
Sopronban ismerkednék intelligens párral, akár hosszabb távra is - inkább hetero alapon.
Szia. Holnap esetleg....??
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 08. 28. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal párral ismerkednénk,most hétvégén!