Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Ápolt-túl méretes f.fit könnyítenék-lenyelem....
Zalai ÚRNŐTkeresek
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!Győrben vagy környéken keresek kizárólag duci, molett,kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt!Ha lehet nem egyszeri alkalomra!Akár kukkolásra,vagy minden jóra!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan!Jelentkezzetek!!
Sziaszrok! Marcali-Keszthely környékén keresném egy igényes, érett hölgy társaságát…
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!
Van itt olyan pár, akik csatlakoznának hozzám szombathelyen? Helyem van a derkon, masszírozni tudok.
Hétköznap délután/este van szabadidőm.
Van itt olyan pár, akik csatlakoznának hozzám szombathelyen? Helyem van a derkon, masszírozni tudok.
Hétköznap délután/este van szabadidőm.
Vasárnap este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 19:35
Törölt felhasználó (1045222)

Holnap délelőtt Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Szopnék szopatnek akar rendszeresen is utazás megoldhato diszkréció fontos
Szombathely és környékén keresnék női partnert

Ma du. valaki jönne Bükre szaunázni, vagy holnap? Állom a belépőt.
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék cuckold kedvelő párral!
Sziasztok! Ma vagy holnap szívesen találkoznék, eltöltenék egy kellemes időt nővel vagy párral.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg ha valaki messzebbről utazna, akkor Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Akit érdekelne egy 24 éves diszkrét, tapasztalt fiatal srác, nyugodtan írjon.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg ha valaki messzebbről utazna, akkor Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Akit érdekelne egy 24 éves diszkrét, tapasztalt fiatal srác, nyugodtan írjon.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keress
Sziasztok!
Van itt olyan pár, akik csatlakoznának hozzám hétfőn szombathelyen? Helyem van, masszírozni tudok.
Van itt olyan pár, akik csatlakoznának hozzám hétfőn szombathelyen? Helyem van, masszírozni tudok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Hello Győrben most tali?
Sziasztok!
Ma este Győr környékén csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, igényes és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis estét összehozni akkor írjatok!
Ma este Győr környékén csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, igényes és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis estét összehozni akkor írjatok!
Sziasztok ma délután kora este Csorna - Győr vonalon huncutkodni szeretnék.