Ismerkednek egy igazi fasztarisznyaval magy szoros oklozheto puncit akarok
Sziasztok! Ápolt, potens, megbízható pasiként holnap szívesen kalandoznék egy párral! Fogadni utazni tudok, főként a Dunántúlon. Részletek privát üzenetbe!
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm szépen.
Szombathelyen, környékén valaki?

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
pár néha hirdet, nő kb esélytelen, aki szökőévente hirdet nő, az meg kap millió üzenetet
(Ez egy válasz nudifiu üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 16:33

Sziasztok!Tényleg nincs itt egy ilyen hölgy vagy pár aki keres??????Győrben vagy környéken keresek kizárólag duci, molett,kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt!Ha lehet nem egyszeri alkalomra!Akár kukkolásra,vagy minden jóra!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan!Jelentkezzetek!!
Sziasztok!Tényleg nincs itt egy ilyen hölgy vagy pár aki keres??????Győrben vagy környéken keresek kizárólag duci, molett,kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt!Ha lehet nem egyszeri alkalomra!Akár kukkolásra,vagy minden jóra!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan!Jelentkezzetek!!
Sziasztok!Gábor vagyok!Hegyeshalom-Tatabanya között keresek egy biszex ferfitagú párt kukkolásra,igényszerint be is segítenék!Nem vagyok kamus,mindent komolyan gondolok!Szívesen lennék a játékszeretek,hasznaljatok ki!Tabuk nelkül,akár a szex után tisztara nyalnam a puncit!Kor alkat nem számít,csak gondoljátok komolyan!Keressetek,meséljetek el a vagyaitokat!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok. Egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszabb távú szeretője lennék.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban

Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keress
Győrben valaki a számba adhatná viszonzás nélkül.
puncit nyalnék vagy faszt szopnék , kor alkat nem számít
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziaszrok! Marcali-Keszthely környékén keresném egy igényes, érett hölgy társaságát…
Mosonmagyaróvár és környékén igényes pasi ismekedne. Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt hölgyet anyukát párt keresek hosszú távra. Kor alkat nem számít. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!