Sziasztok! Ma este találkoznék egy kedves párral egy kellemes légyottra! Fiatal, igényes és jóképű pasi vagyok! Győr és 100 km-es környékén keresgélek! Ha szimpatikus vagyok akkor találkozzunk!
Sziasztok!
Ma délután Keszthelyen hölgy vagy pár esetleg?!
Ma délután Keszthelyen hölgy vagy pár esetleg?!
Valaki Sümeg és környék ma? Pár nő vagy pasi
Sziasztok! Masszázst kedvelő csajjal vagy ilyen párral ismerkednék!
Vasárnap 9 óra körül Sopronba ismerkednék párral kellemes időtöltéshez vagy egy kis kukkolásra
Sziasztok!
Ma 18 óra körül Sopron és környékéről pár vagy hölgy?
Ma 18 óra körül Sopron és környékéről pár vagy hölgy?
Sziasztok szombat este szívesen ismerkednék csatlakoznék párhoz kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok
29 éves sportos potens hetero hellyel autóval és szabadidővel rendelkező pasi hölgyekkel párokkal ismerkedne hetero alapon ! Van már tapasztalatom! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok üzenet formájában!
Otthon elhanyagolt, nős férfit keresek, akinek jólesne, ha időnként (vagy rendszeresen) finoman leszopnák... (Esztergom-Győr-Székesfehérvár háromszögben)
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok! Szexi, erotikus, fehérneműs és akt fotózáshoz keresek lányokat. Amennyiben érdekel egy ilyen lehetőség, keressük egymást
Amatőr fotósként szívesen csinálok rólad képeket. Helyileg Zalaegerszeg.

Sziasztok,mai izzáshoz büki szaunavilagban van kedv és lehetőség? Belépés akár meghívással...
Sziasztok!Szombat késő estétől keresem azt a Szombathelyi vagy környékbeli Nőt aki megtenné,hogy megdugna felcsatolható dildóval. Helyel rendelkező 45 é.pasi vagyok s análisan még szűz.De nagyon szeretném már elveszíteni.Amennyiben megtennéd kérlek privát üzenetben keress meg.
Sziasztok.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Keszthely környékén valaki ma este ?
Pár nő esetleg pasi?
Pár nő esetleg pasi?
Rookie5 - öt mindenki engedje el .. kamu az ember .. gondolom otthoni farok verő ..
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem válaszolni....
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem válaszolni....

Győrben valakit szívesen a számba vennék viszonzás nélkül.