Sziasztok!
Sopron környékén kis kaland ma este?
Sopron környékén kis kaland ma este?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Ápolt diszkrét bi férfi össze szokott párnak orál örömöket kívánságaik szerint....Veszprém v.megye
Szombatra keresek hellyel rendelkező párt.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este Sopron vagy Mosonmagyaróvár környékén?
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este Sopron vagy Mosonmagyaróvár környékén?
Sziasztok!
KÖRMEND környékén keresgélek minden jóra....
KÖRMEND környékén keresgélek minden jóra....
Szép napot nektek.
Írtam privatban.
Megtiszteltek ha elolvassátok S bizalmat szavaztok.
Nem banjátok meg (Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privatban.
Megtiszteltek ha elolvassátok S bizalmat szavaztok.
Nem banjátok meg (Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal párként keresünk Győrben párok és biszex pasikat !
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékén párok lányok
Sopronban ismerkednék..elsősorban párokkal.
Sziasztok kedves intelligens diszkrét 37 éves pasiként keresek párt hölgyet nyugat dunántúlról akit akiket lehetne kukkolni szombaton vagy vasárnap. Izgatja a fantáziám extrém helyen való kukkolás akár bevásárlás közben vagy egy parkban vagy egy kávézóban vagy séta közben ilyenre keresek megfelelő partnert partnereket. Utazni tudok minden megbeszélés kérdése.
Mosonmagyaróvár és környékén igényes pasi ismekedne. Kor alkat nem számít. Pár hölgy anyuka személyében. Maszsàzs. Jó fiúk hoppon maradnak?
Olyan parhoz csatlakoznék ahol a nőnek nem csupasz lent hanem v szőrős v legalább is fazonirozott én 33 éves hetero pasi vagyok imádok hosszasan nyalni és kényeztetni 18 As merettemel írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok, Győrben esetleg párhoz vagy hölgyhöz lehet csatlakozni? Sportos, igényes 24 éves srác.
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékén párok lányok
Sziasztok!
Sopron környékén pár vagy hölgy?
Sopron környékén pár vagy hölgy?
Igényes pasiként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!