Felesleges nekik írni!!!válaszra se méltatják az embert!!!
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek délutánra , vagy szombat napközbenre keresnék partnert
Most szombat estére uni bisex pasit jó mérettel, pisex párt minden jóra helyünk Győrben van. Többit privátban csapjunk egy jó bulit
Szeretnek ismerkedni egy gátlástalan perverz novel nagy puncival
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Irtam
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Szombathely - Sárvàr- Csorna úton mókàznék .
Zalaegerszegen ma, csütörtök és péntek kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok!
Keszthely környékén kalandoznék lánnyal, vagy párral.
Aki esetleg szeretne az írjon.
Keszthely környékén kalandoznék lánnyal, vagy párral.
Aki esetleg szeretne az írjon.
Hello, Körmend-Szombathely vonalon cumiznék ma délelőtt
Hely kellene.

Most szombat estére uni bisex pasit jó mérettel, pisex párt minden jóra helyünk Győrben van. Többit privátban csapjunk egy jó bulit
Sportos,igenyes sracot keresunk asszonnyal,3asra. Szombathely

Szakáll,sportos megvan. 179cm elég magas?
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 17:56

sziasztok! ismerkednék, sportos, vékony, magas szakállas pasival, irj üzenetet, én egy sportot kedvelő kivánós lány vagyok, szióóó
))

Sziasztok. Nagykanizsa és vonzáskörzetében keresek hölgyeket tartós sexkapcsira. Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Olyan noz v párt keresek ahol a nő dominánsan szeretne kinyalatni magát én 33 éves sportos hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Szeretnélek megismerni....
(Ez egy válasz piicilany üzenetére (2024. 12. 03. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Valaki Keszthelytől Zanka Tapolca fele? Pár, nő, ffi. Ma!
Sziasztok. Zalakarosban ismerkednék csajjal vagy párral
Sziasztok. Hosszú távra Párt vagy Nőt keresek. Utazni és fogadni is tudok.