Sziasztok!
Győr és környékén csatlakoznék csajokhoz, párokhoz hetero pasiként. Többit privátban
Győr és környékén csatlakoznék csajokhoz, párokhoz hetero pasiként. Többit privátban
Sziasztok! Hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal céllal ismerkednék nővel, párral.
Sajnos nincs jogsim, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Búvóhelyet Szombathelyen tudok intézni.
Rendes, őszinte, diszkrét fiatal pasi vagyok.
Szívesen beszélgetek bármiről, nincs tabu témám.. Szimpátia esetén nem félek találkozni sem.
Ha netán lenne olyan lány/nő, esetleg pár, akik számára ránézésre szimpatikus lennék és szívesen ismerkedne, nyugodtan írjon.
Sajnos nincs jogsim, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Búvóhelyet Szombathelyen tudok intézni.
Rendes, őszinte, diszkrét fiatal pasi vagyok.
Szívesen beszélgetek bármiről, nincs tabu témám.. Szimpátia esetén nem félek találkozni sem.
Ha netán lenne olyan lány/nő, esetleg pár, akik számára ránézésre szimpatikus lennék és szívesen ismerkedne, nyugodtan írjon.
Partnert keresek, hölgy vagy pár személyében. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Szívesen ismerkednék párral most délután akár csak egy kis kukkolásra
Igen
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2024. 12. 07. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valaki ma este Győrben?
Szombathely 100 k-es körzetében ismerkednék hölgyekkel párokkal hetero alapon !
hely is van és utazni is tudok !

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Zalaegerszegen ma (egész nap ráérek) pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Légyszíves privátban egyeztessünk. Köszi.
Valaki most ? Győr Sopron Szombathely ?
Sziasztok! Potens, diszkrét, kedves pasiként keresek nőt,párt Szombathelyről vagy környező megyékből akik utazni tudnak.Szombat estére vagy vasárnap estig. Helyem van!! Többit privin.
a este valaki Zalában kezimunka vagy oral?
Oda vissza vagy egyoldalúan, kocsiban vagy nálad.
Oda vissza vagy egyoldalúan, kocsiban vagy nálad.
Most?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 06. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 12:14
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok! Ma vagy holnap hölgy vagy pér? Helyem Zegen van!
sziaztok, holnap napközben Keszthelyen kalandoznék, szopatnék, kukkolnék...

Sziasztok Zalában Nagykanizsán szopnék szopatnák és nagyon jó lenne egy finom buja pinàt nyalni. Esetleg ha van egy kedves pàr aki szopo nyalo szolgát keres ittvagyok
Szia márcsak biszex párt vagy hölgyet keresünk holnap estére
Nekünk lenne...
(Ez egy válasz italy23 üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.