Sziasztok! Pápán vagy 30km körzetben nem szeretné egy hölgy ma, hogy egy 27 évés ápolt fiatalember csontig benyaljon neki? Csak ha te is komolyan gondolod akkor keress, ne raboljuk feleslegesen egymás idejét!
Sziasztok! Ma délután pár vagy lány akik szíveeen kalandozná ak egy jót!?
Ma és holnap Bük 40 km körzetében ismerkednék
Pénteken vki?Zalaegerszeg en?
Sopronban ismerkednék párral... hosszabb távra is.
Veszprém,Győr és Vas megyében 27éves, ápolt srác kényeztetné a puncidat és minden másodat is. Imádom ha az arcomra ülnek és alig kapok levegőt...
Sziasztok! Potens, diszkrét, kedves pasiként keresek nőt,párt Szombathelyről vagy környékérő esetleg
közelebbi megyékből aki(k) utazni tud(nak). Helyem van!! Többit privin.
közelebbi megyékből aki(k) utazni tud(nak). Helyem van!! Többit privin.
Hévíz és környékén leszek pár napig hölgy, pár esetleg pasi? Privát üzenetben keress
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok!
Olyan Lányt vagy Nőt keresek Szombathely ill. környékén aki elég perverz és megújjazna valamint felcsatolt műfarokra húzna egy análisan még szűz pasit. Strap-on szexet szeretném már régóta átélni amikor egy Lány vagy Nő elkap és úgy igazán megdolgozza megdugja a szűz fenekem.Lovagoltatsz,beleültetsz vagy simán csak elkapod a derekam és betolod ahogy szeretnéd.Csak alaposan dugj meg a műfarkaddal ennyit szeretnék.Helyem van hozzá.
Esetleg még ilyen Hölgytagú pár szóba jöhet ahol a Hölgy alaposan meg dolgozná a hátsómat.
Urak kizárva,még pár esetében is.
Felcsatolt műfaszra szeretnék már kerülni ki valósítaná meg ezt az egy vágyamat?
Olyan Lányt vagy Nőt keresek Szombathely ill. környékén aki elég perverz és megújjazna valamint felcsatolt műfarokra húzna egy análisan még szűz pasit. Strap-on szexet szeretném már régóta átélni amikor egy Lány vagy Nő elkap és úgy igazán megdolgozza megdugja a szűz fenekem.Lovagoltatsz,beleültetsz vagy simán csak elkapod a derekam és betolod ahogy szeretnéd.Csak alaposan dugj meg a műfarkaddal ennyit szeretnék.Helyem van hozzá.
Esetleg még ilyen Hölgytagú pár szóba jöhet ahol a Hölgy alaposan meg dolgozná a hátsómat.
Urak kizárva,még pár esetében is.
Felcsatolt műfaszra szeretnék már kerülni ki valósítaná meg ezt az egy vágyamat?
Igazságtalan az élet. A bp-régióban rengeteg pár,és szoló hölgy,itt zalában meg csak a pasik keresnek sexet. Vagy kielégítettek a hölgyek vagy boldogok lehetnek...nem tudom. De ......

Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Holnap, azaz december 10-én délután lesz egy kis időm, szopnék Győrben. Helyed legyen, a többi az én dolgom.
Sziasztok!
A mai este folyamán szívesen megismerkednék egy Győr vagy környékbeli párral. Ha van kedvetek feldobni ezt a szürke hétköznapot akkor ismerkedjünk meg!
A mai este folyamán szívesen megismerkednék egy Győr vagy környékbeli párral. Ha van kedvetek feldobni ezt a szürke hétköznapot akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok,
Délután szabad vagyok, van itt olyan nő akinek lenne kedve egy hatalmasat dugni ma délután?
Délután szabad vagyok, van itt olyan nő akinek lenne kedve egy hatalmasat dugni ma délután?
Sziasztok! December 16 án lány vagy pár Szentgotthardon reggel 9 kor? Helyem van
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 06:08
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
szia benne vagyok ha gondolod igaz már egy kicsit elkéstem de hátha
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2024. 12. 07. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral