Sziasztok Szilveszteri bulit keresünk párhoz csatlakoznánk vagy kisebb csoporthoz.
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok!
Olyan nőket, párokat keresek, akiket érdekel a swinger klubbok, bulik világa és szívesen eljönnének velem.
Akár csak egy wellnessbe. Férfiak is érdekesek lehetnek, de hetero alapon, mint haverok.
Írjatok. Puszi!
Olyan nőket, párokat keresek, akiket érdekel a swinger klubbok, bulik világa és szívesen eljönnének velem.
Akár csak egy wellnessbe. Férfiak is érdekesek lehetnek, de hetero alapon, mint haverok.
Írjatok. Puszi!
29. Vasárnap estére 18 óra után Keresnénk egy 40 - 60 év közötti fogadni tudó Aktív/Uni férfit Győr és közvetlen környékén
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
Szissztok! Vas zala megyében ismerkednék szimpatikus párokkal.ha gondojátok irjatok.
Sziasztok! Vas megyei párt keresek akit izgat,ha szex közben néző is jelen van! Ha izgat benneteket írjatok! 49 éves vagyok és szombathelyi.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
25-én utazom Győrből Budapestre. Szívesen kalandoznék útközben.
26-án Szombathelyről utaznék Bp-re.valaki?
Hello.Van valaki vas megyéből aki cumizna?
Szia, taliznák veled
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr környékén keresek párt vagy lányt. Holnap tali,panzió,vagy nálatok. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 pasikat! Szőkék előnyben.
Találkozni merő párt keresek.
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Ez attól függ. Ha napokig nem élvezek el és utána is kifejezetten gyorsan akkor egész sűrű tud lenni.
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 15:18

Sziasztok! Van itt olyan pasi max. 45 éves korig, akinek nagyon sűrű és fehér a spermája? Ami nem folyik le gyorsan a hölgy arcáról/ciciről? Csak olyan írjon, aki videóval bizonyítani tudja, akár itt, akár Viberen stb. ?
Boldog karácsonyt kívánok minden copy-pastes fórum huszárnak és az üdítően ható egyedi írású fórumozó társamnak! Üdv
(Ez egy válasz Páros7786 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Orális kényeztetésre keresek partnert.
Zalaegerszeg környékén.
Privát üzenetben a többit.
Diszkréció adott és elvárt.
Zalaegerszeg környékén.
Privát üzenetben a többit.
Diszkréció adott és elvárt.
Ismerkednek, bi srac vagyok, vas megye Szombathely környéke
25-én Győrből Pestre utazom. Lenne útitárs?
Nektek is Boldog karácsonyt!
(Ez egy válasz Páros7786 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)