Szia! Ha gondolod irj ram! Orulnek! Koszonom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 08:29
Törölt felhasználó (4767441)

Sziasztok! Igazából frissen regisztrált tagként írok. Cuki lánynak mondott, aranyos, sportos, magára és környezetére igényes vagyok. Szivesen ismerkednék max. 38 éves korig kedves, barátságos sráccal, aki vékonyabb testalkatú. Köszönöm

Ma valaki Sopronba egy kis kalandra??

Szombat délután,este Bábolnai termálba ismerkednék,stb...
Kedves Ebu45!
Lehet nem fogod ezt olvasni,de akkor is kiírom.
Gratulálok! Bunkóságból csillagos ötös! Remélem a karma megtalál.
Lehet nem fogod ezt olvasni,de akkor is kiírom.

Gratulálok! Bunkóságból csillagos ötös! Remélem a karma megtalál.

Sziasztok Zala megyèben párral vagy hölgyel ismerkednèk
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sziasztok!
Január 31.-re keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Január 31.-re keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Győrben hölgy, pár esetleg pasi?
Üzenetben keressetek
Üzenetben keressetek
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Szia ma estefelé Mosonmagyaróvár termálba ismerkednék lányokkal párokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 08:29
Törölt felhasználó (4767441)

Sziasztok! Igazából frissen regisztrált tagként írok. Cuki lánynak mondott, aranyos, sportos, magára és környezetére igényes vagyok. Szivesen ismerkednék max. 38 éves korig kedves, barátságos sráccal, aki vékonyabb testalkatú. Köszönöm

Sziasztok. Holnapi napra keresnék igényes hölgyet, párt esetleg férfit diszkrét kalandozásra.
Sopron és környékén keresnék hölgyet, párt mindenféle jóra.
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Sziasztok!Veszprém környékén keresek pár vagy bi pasit.Csak aki tényleg akar találkozni is!Olvass adatlapot!
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Mosonmagyaróvári termálba ismerkednék hölgyel párral